Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ράφα Σίλβα της Μπεσίκτας, αλλά ο Σόλσσκιερ δεν θέλει να τον δώσει, σύμφωνα με τους Τούρκους

Το τουρκικό CCN αναφέρει ότι η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση για να κάνει δικό της τον Ράφα Σίλβα από την Μπεσίκτας, όμως ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επιθυμεί την παραμονή του Πορτογάλου αστέρα στην Τουρκία.
Δημοσίευμα στην Τουρκία αναφέρει ότι η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στην Μπεσίκτας για να αποκτήσει τον 32χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό Ράφα Σίλβα, δίχως όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.
Ωστόσο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει ζητήσει από τη διοίκηση να μην παραχωρηθεί ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μαζί με τον Ζέντσον Φερνάντες. Ο Ράφα Σίλβα ήταν ένας από τους κορυφαίους της Μπεσίκτας φέτος με 16 γκολ και 12 ασίστ σε 47 συμμετοχές, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2027.
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία στο παρελθόν σε Μπενφίκα και Μπράγκα.