ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η αδιανόητη τριπλή ευκαιρία της Ζιλ Βισέντε, με τη μπάλα να αρνείται πεισματικά να μπει στα δίχτυα

Η αδιανόητη τριπλή ευκαιρία της Ζιλ Βισέντε, με τη μπάλα να αρνείται πεισματικά να μπει στα δίχτυα
PRINT SCREEN

Μία φάση που δεν... περιγράφεται έλαβε χώρα στο ματς της Πορτιμονένσε με την Ζιλ Βισέντε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα δύο δοκάρια και ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ αλλά να μην στέλνουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Η αναμέτρηση της Πορτιμονένσε με την Ζιλ Βισέντε την περασμένη Κυριακή βρήκε την πρώτη να επικρατεί με 1-0 στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Primeira Liga, με τους χαμένους να είναι πάντως η ομάδα που τράβηξε πάνω της τα περισσότερα βλέμματα.

Αιτία το ότι έφτιαξε τη μεγαλύτερη φάση στο παιχνίδι, με την τριπλή ευκαιρία που είχε για να ισοφαρίσει στο 67ο λεπτό να της δίνει δικαιωματικά μία θέση στις μεγάλες άτυχες του περασμένου Σαββατοκύριακου σε όλη την Ευρώπη.

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα σουτ εκτός περιοχής που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, για να ακολουθήσει μία πολύ δύσκολη επέμβαση του κίπερ των γηπεδούχων και ένα νέο πλασέ από πλευράς Ζιλ Βισέντε που σταμάτησε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού.

Οι παίκτες της Ζιλ Βισέντε δεν μπορούσαν να πιστέψουν την ατυχία τους ενώ είχαν και τέταρτη διαδοχική προσπάθεια για να κάνουν το 1-1 όμως το δυνατό σουτ που έγινε σταμάτησε στο κεφάλι του Μαουρίτσιο, για να καταλήξει η μπάλα κόρνερ.

Για την ιστορία, ο Βραζιλιάνος άλλοτε μέσος των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού ήταν και εκείνος που έκρινε την αναμέτρηση, αφού στο 48ο λεπτό είχε βρει το δρόμο προς τα δίχτυα για λογαριασμό της Πορτιμονένσε.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ