ΑΕΚ

H Original... βρυχάται

H Original... βρυχάται
Χατζηχρήστος

"Ανοιχτή η πόρτα για όσους θέλουν να βοηθήσουν", δήλωσε ο Χατζηχρήστος. Νικήτρια η "Original" στις εκλογές

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χατζηχρήστου:

" Δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος. Η επιτυχία είναι της ΑΕΚ, όχι δική μου. Δεν ήταν κάτι ξαφνικό, είναι αποτέλεσμα δουλειάς τεσσάρων χρόνων. Δουλέψαμε πολύ για αυτή την ιστορία. Σκοπός ήταν να βοηθάμε το σωματείο ανεξάρτητα από πρόσωπα. Πιστεύω στη βοήθεια του κόσμου. Πρώτος στόχος είναι τα 10.000 μέλη, δεύτερος να έρθει όλος ο κόσμος να βοηθήσει, με διαφάνεια, καθαρές διαδικασίες και αγνές προθέσεις. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι η ΑΕΚ δεν είναι η ΠΑΕ ή η ΚΑΕ. Είναι η… σκέτη. Εμείς λειτουργούμε με την ψυχή και το συναίσθημα και λιγότερο με το μυαλό», δήλωσε. Άλλωστε τόνισε πως… χειρότερα δεν γίνεται. « Ποιοι διοικούσαν την (Ερασιτεχνική) ΑΕΚ τόσο καιρό; Μπορεί δηλαδή να διοικηθεί από αυτούς τους ανθρώπους και όχι από κάποιους νέους, άφθαρτους που έχουν και λίγα λεφτάκια να χαρίσουν; Η απλή λογική το λέει. Δηλαδή τι θα κάνουν, θα ρίξουν την ομάδα στην Α3 ή θα διαλύσουν τα τμήματα;».

Όσον αφορά τη δήλωσή του με την οποία έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση Μελισσανίδη τόνισε: " Αυτά που λέγαμε και πριν τις εκλογές, θα τα λέμε πάντα. Ο κάθε Μελισσανίδης, ο κάθε Νικολαΐδης, ο κάθε Νοτιάς, Βοριάς ή Κανελλόπουλος, ο καθένας από αυτούς που έχει ανάγκη η ΑΕΚ είναι ευπρόσδεκτος. Εγώ ξέρω πως αν έρθει ο Μελισσανίδης πρόεδρος και δεν βάλει κανέναν άλλο θα αναστηθεί η ΑΕΚ και θα πάρουμε πρωταθλήματα σε όλα τα τμήματα. Εγώ δεν έχω κανένα σκοπό να διοικήσω ή να σώσω την ΑΕΚ. Το θέμα είναι να σωθεί η ΑΕΚ. Αν γίνει από εμάς, καλώς. Αν γίνει από κάποιον άλλο, ακόμη καλύτερα. Εμείς θέλουμε ανθρώπους να βάζουν λεφτά και να παίρνει η ΑΕΚ πρωταθλήματα στο βόλεϊ, στο χάντμπολ και να μην είναι σάπιο, υποβαθμισμένο και ανυπόληπτο το σωματείο".

Αναφορικά με το θέμα του γηπέδου τόνισε: " Στο θέμα του γηπέδου, θα στενοχωρήσω τον φίλο μου τον Ντέμη. Τι μπορεί να κάνει η (Ερασιτεχνική) ΑΕΚ χωρίς τη βοήθεια της ΠΑΕ για το γήπεδο; Ό,τι ακριβώς μπορεί να κάνει και η ΠΑΕ χωρίς τη συνδρομή της Ερασιτεχνικής. Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο. Εγώ θέλω να αποδείξω πως ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν μπορεί να κάνει γήπεδο πουθενά αλλού και όσο περνά ο καιρός θα αποδεικνύεται αυτό. Ο κύριος Νικολαΐδης θα μπορούσε να είχε κάνει ένα γήπεδο, αλλά τόσο καιρό δεν το έχει κάνει. Και δεν νομίζω πως τον έχουμε εμποδίσει εμείς. Π κύριος Ανατολιωτάκης τον εμπόδιζε. Γιατί δεν το έχει κάνει τόσο καιρό; Πού είναι το προπονητήριο;.

Γιατί το θέμα του γηπέδου το ταυτίζουμε με τον κύριο Νικολαΐδη; Το γήπεδο μπορεί να γίνει μετά από πέντε χρόνια. Ο κύριος Νικολαΐδης θα είναι πρόεδρος μέχρι τότε; Γιατί το συνδέουμε κάθε φορά με τα πρόσωπα. Αφού είναι θεσμικό αυτό το θέμα. Αν ο κύριος Νικολαΐδης μπορούσε να κάνει μόνος του το γήπεδο δεν θα μας είχε στην πίεση. Αν μπορέσει να κάνει ένα γήπεδο μόνος του και βρει τα λεφτά και το κάνει, θα μας δέσει και τα χέρια. Δεν μπορεί να παίζει η ΑΕΚ με τη Μίλαν και τον Ολυμπιακό στο Παγκράτι και εγώ να φωνάζω ‘Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια’. Θα μας πάρουν με τα λεμόνια...».

Για την ακαταλληλότητα της Νέας Φιλαδέλφειας είπε: " Ξέρετε καμία απόφαση στην Ελλάδα να μην ανατρέπεται και να μην προσβάλλεται; Μήπως ζούμε στο Βέλγιο και την Ολλανδία. Here’s Greece (εδώ είναι Ελλάδα). Το γήπεδο της ΑΕΚ είναι πάρα πολύ εύκολο να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια".

Για το ποιος θα είναι ο εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής στην ΠΑΕ ΑΕΚ, τόνισε: " Στην ΠΑΕ ποιον θα στείλουμε; Κανένα παιδί από το δωματιάκι. Τον Άγη που έχει και δικαστική διαμάχη (γέλια). Είναι δύσβατα αυτά τα μονοπάτια. Θα τα δούμε σιγά-σιγά. Όταν βλέπεις την κατρακύλα και δεν μπορεί να βάλει κανένας στοπ, αποφασίσαμε να αναλάβουμε εμείς αυτό το έργο. Παίζουμε όλους τους ρόλους. Θα γίνουν όλα την ώρα που πρέπει. Το πρόγραμμα λέει ξεκούραση και απόλαυση των στιγμών, κυρίως αυτών που ζήσαμε. Δεν θα υπάρχει ένταση και αντιπαράθεση. Διαφωνίες θα υπάρχουν, αλλά θα φτιάξουμε συμφωνίες. Όλα θα πάνε καλά και αυτό το προσυπογράφω».

Για τις κινήσεις της διοίκησης της ΠΑΕ στο αγωνιστικό κομμάτι της ΑΕΚ: " Ο κύριος Νικολαΐδης κάνει πολύ καλά και ασχολείται με το θέμα του γηπέδου, αλλά θα κάνει πολύ καλύτερα να ασχολείται με την ομάδα. Ο κόσμος επηρεάζεται από Κυριακή σε Κυριακή με τα αποτελέσματα. Όταν η ομάδα πηγαίνει καλά, το γήπεδο θα πέσει σαν ώριμο σύκο. Όταν δεν πηγαίνει καλά, ο κόσμος θα ξεχνά το γήπεδο".

Κλείνοντας, δήλωσε: " Ο κόσμος επηρεάζεται από τα πρόσωπα και κατά καιρούς έχω κάνει κι εγώ λάθος. Μία ο Μπάγεβιτς, μία ο Νικολαΐδης, μία ο Μανωλάς. Η ιστορία μένει, εμείς το βιβλίο βοηθάμε, να γράφει τις σελίδες. Δεν ήταν τραγικό λάθος αυτό που έγινε με τον Μπάγεβιτς; Έφτασε η ΑΕΚ να παίζει με 1.200 οπαδούς. Όλοι έχουμε τεράστια συμμετοχή σε αυτό. Και ο Ψωμιάδης που τον έφερε για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και εμείς. Οι ΑΕΚαρες της παλαιάς εποχής είχαν βγάλει πουλημένο και τον Παπαϊωάννου όταν είχε χάσει πολλές ευκαιρίες σε ένα ματς με τον Ολυμπιακό στο ‘Καραϊσκάκη’. Η ιστορία της ΑΕΚ έχει πολλές τέτοιες μελανές σελίδες".

Νικήτρια η Original:

Οι εκλογές της Ερασιτεχνικής ανέδειξαν (όπως αναμενόταν) νικήτρια την "Original" με τον συνδυασμό “ΑΕΚ για πάντα” και έφεραν τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην πόρτα της προεδρίας.

H "Original" συγκέντρωσε 360 ψήφους, υπερδιπλάσιους από την μέχρι πρότινος διοίκηση του Ανατολιωτάκη ενώ στην τρίτη θέση ήρθε η “Αδέσμευτη Ενωτική Κίνηση”.

Με αυτό αποτέλεσμα η διοίκηση της Ερασιτεχνικής περνάει στα χέρια της "Original" και από εκεί ίσως σε αυτά του... Τίγρη.

Αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας ο Δημήτρης Χατζηχρήστος άνοιξε την πόρτα στον Δημήτρη Μελισσανίδη, διορθώνοντας όπως ο ίδιος είπε, το λάθος που έγινε στις προηγούμενες εκλογές το 2005.

Οι παραιτήσεις μας είναι στη διάθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη εφόσον αυτός θέλει να αναλάβει”, είπε ο ηγέτης του μεγαλύτερου συνδέσμου φίλων της ΑΕΚ φέροντας ουσιαστικά τον “Τίγρη” στα διοικητικά της ΑΕΚ μετά από αρκετά χρόνια.

Η συγκεκριμένη κίνηση δεν προκάλεσε έκπληξη καθώς η “Original” δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με την διοίκηση Νικολαΐδη, ενώ επιθυμεί την επιστροφή του Μελισσανίδη, ο οποίος παλαιότερα είχε ταχθεί υπέρ της ανέγερσης γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πλέον αναμένεται η απάντηση του "Τίγρη" σε ένα σήριαλ που φαίνεται πως είναι στην αρχή και θα έχει πολλά επεισόδια και ανατροπές.































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ