GAME NIGHT

Η Game Night έκανε προθέρμανση για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με λαχταριστά Mini Rollitos και Pitatakia

Η Game Night έκανε προθέρμανση για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με λαχταριστά Mini Rollitos και Pitatakia

Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Θέμης Καίσαρης και Σπύρος Καβαλιεράτος μαζί με τον Χρήστο Χατζηιωάννου έκαναν προθέρμανση μέσα από την Game Night για τον τελικό του Champions League, δοκιμάζοντας λαχταριστά Mini Rollitos και Pitatakia.

Ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ίντερ πλησιάζει και η Game Night έκανε την κατάλληλη προθέρμανση πριν από τον σπουδαίο αγώνα. Ο Χρήστος Χατζηιωάννου "εισέβαλε" στο στούντιο της εκπομπής και απόλαυσε μαζί με τους Παντελής Βλαχόπουλο, Θέμη Καίσαρη και Σπύρο Καβαλιεράτο λαχταριστά Mini Rollitos και Pitatakia.

Η αλήθεια είναι πως τα Pitatakia ξεχωρίζουν γιατί είναι τραγανά φύλλα ζύμης ψημένα στο φούρνο με ελαιόλαδο. Είναι κατάλληλα για vegan και αποτελούν ένα υγιεινό, αλλά ταυτόχρονα κι ένα πολύ γευστικό σνακ. Κατάλληλο, προφανώς, για όλες τις ώρες, αλλά ειδικά ως συνοδεία στη διάρκεια ενός τελικού Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για τα Mini Rollitos. Οι νέες, μικρές μπουκίτσες της alfa σε συσκευασία 50-55 τεμαχίων αποτελούν ένα mini finger food που μπορεί να χρησιμεύσει ως η τέλεια επιλογή για διάφορες περιστάσεις όπως αυτή που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία το Σάββατο. Πρόκειται για ένα γρήγορο σνακ σε 2 υπέροχες γεύσεις: Mini Rollitos με μυζήθρα, φέτα ΠΟΠ και γραβιέρα, καθώς και Mini Rollitos με γεύση πίτσα.

Μιλάμε δηλαδή για το απόλυτο finger food: για τα πάρτι με φίλους, για game nights και για sports nights.

Προσοχή όμως, αν πάρεις ένα, δεν θα mini κανένα!

Οι τρεις παρουσιαστές, λοιπόν, της Game Night μαζί με τον Χρήστο Χατζηιωάννου δεν σταμάτησαν καθ' όλη τη διάρκεια της συζήτησης να απολαμβάνουν Mini Rollitos και Pitatakia, αναλύοντας όσα πρόκειται να δούμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ θυμήθηκαν και προηγούμενους τελικούς που ήταν τόσο λαχταριστοί όσο και τα καλούδια της alfa.

TAGS GAME NIGHT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ