STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η γροθιά του Ινσαουράλδε στον Κουτρουμπή

Η γροθιά του Ινσαουράλδε στον Κουτρουμπή
Ινσαουράλδε INTIME SPORTS

Δείτε την γροθιά του Χουάν Ινσαουράλδε στον Γιώργο Κουτρουμπή, στην φυσούνα, μετά την λήξη της αναμέτρησης του αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Για συνεχείς απαράδεκτες προκλήσεις του παίκτη των πρασίνων κάνει λόγο η πλευρά του δικεφάλου. (VIDEO)

Τα αίματα άναψαν μετά την λήξη της αναμέτρησης στο "Απόστολος Νικολαΐδης" εξαιτίας του οξύθυμου Ινσαουράλδε, όμως η άμεση επέμβαση των ανθρώπων των δύο ομάδων ηρέμησε την κατάσταση πριν ξεφύγει εκτός ελέγχου.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός αμυντικός γρονθοκόπησε τον Κουτρουμπή στην φυσούνα, μπροστά στον ένα από τους δύο βοηθούς. Αμέσως οι άνθρωποι των δύο ομάδων μπήκαν στην μέση και "έσβησαν την φωτιά" που πήγε να ανάψει.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ υποστηρίζουν ότι μετά το τέλος του αγώνα ο Κουτρουμπής προκαλούσε συνεχώς τον Ινσαουράλδε. Του έδειχνε τα γεννητικά του όργανα αλλά και τέσσερα δάχτυλα, κοροϊδεύοντάς τον για τον τελικό του κυπέλλου.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως υπάρχει η πληροφόρηση πως βοηθός διαιτητή βρέθηκε κοντά στη φάση και την κατέγραψε, γεγονός που μπορεί να αποφέρει τιμωρία μέχρι και τρεις αγωνιστικές.

Δείτε σε βίντεο την γροθιά του Ινσαουράλδε:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ