ΑΡΗΣ

Γρηγορίου: “Δεν ήμασταν σοβαροί στο κομμάτι της συγκέντρωσης”

INTIME SPORTS

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά τη νίκη του Άρη με 3-2 επί του Βόλου για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Με τον καλύτερο τρόπο επανήλθε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Άρης, ο οποίος επικράτησε με 3-2 του Βόλου στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα τρία γκολ τους στο πρώτο ημίχρονο, γεγονός που έχει να επαναληφθεί σχεδόν τέσσερα χρόνια.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των κιτρίνων, Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο μέρος, ωστόσο στάθηκε αρκετά στην χαλάρωση του δευτέρου ημιχρόνου που έφερε τα δύο γκολ από πλευράς Βόλου.

“Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καταιγιστικοί. Πετύχαμε τρία γκολ, χάσαμε πέναλτι και ευκαιρίες. Ο αντίπαλος πέτυχε το πρώτο γκολ του από στατική φάση, όπως και το δεύτερο γκολ. Δεν ήμασταν σοβαροί στο κομμάτι της συγκέντρωσης. Μόνοι μας βάλαμε τον εαυτό μας να αγχωθεί, χωρίς λόγο.

Σε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να κερδίσουμε με τρία ή τέσσερα γκολ, στο τέλος αγχωθήκαμε. Κρατάω την εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, όπως επίσης και στις πολλές φάσεις και την επιστροφή στα γκολ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ