REX TIPS

Grande finale, με παράταση

Grande finale, με παράταση
LAURENCE GRIFFITHS, POOL VIA AP

Ο Rex μοιράζεται τις σκέψεις του για το ματς του τελικού.

Γεια είμαι ο Rex και σήμερα ετοιμάζω το τελευταίο χτύπημα, ένα grande finale, ανάλογο με την παρουσία μου στο τουρνουά.

Η λογική δεν πρόκειται να αλλάξει. Μόλις τελείωσε ο πρώτος ημιτελικό, ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία, έκανα λίγο φασαρία, έπρεπε να κάνω τον Αλέξανδρο και τους ξεροκέφαλους φίλους του να καταλάβουν, πως πρέπει να επιλέξουν την παράταση και στον άλλον ημιτελικό. Ήταν αργά, είχαν δει και τρεις ώρες ποδόσφαιρο, ήταν ζαβλακωμένοι. Χρειάστηκε να κάνω περισσότερη προσπάθεια από ποτέ, για να καταλάβουν τι θέλω. Μετά από πολλές προσπάθειες, ξέρετε πως βρήκα τον τρόπο; Πήρα τρία παιχνίδια μου, δύο πλαστικά κόκκαλά και ένα μπαλάκι. Έβαλα τα δύο κόκκαλα δεξιά αριστερά, στην μέση το μπαλάκι και έκατσα μπροστά στο μπαλάκι και τους κοίταζα. Φυσικά μόνο ο Αλέξανδρος κατάλαβε τι ήθελε να πω. Πράγματι δικαιώθηκα και ο δεύτερος ημιτελικός πήγε στην παράταση και έζησα μεγάλες στιγμές. Το κακό είναι πως ένας από την παρέα έχει βγάλει βρώμα στην γειτονιά και πλέον δεν απολαμβάνω την βόλτα μου. Εκεί που περπατάω, κομψός με το νέο μου λουρί που όπως σας έχω πει το φοράω για μόστρα επειδή είναι ακριβό από τα δώρα του Euro και όχι επειδή το χρειάζομαι, με πλησιάζουν και με ρωτάνε, αν έχω κανένα ματσάκι και τι βλέπω για τον τελικό.

Εδώ κύριοι έχει γίνει επαγγελματική δουλειά, έχει σπαταληθώ χρόνος, ασφαλώς και δεν πρόκειται να μοιράζω στο τσάμπα, απλόχερα τις γνώσεις μου.

Ο λόγος που έχουμε πολλές παρατάσεις

Αυτήν την φορά, ήταν εύκολο να καταλάβουν, πως πρέπει να μείνουμε στην ισοπαλία, με το που πήρα το μπαλάκι, όλοι αμέσως άρχισαν να πανηγυρίζουν, λες και το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Θα σας εξηγήσω και τον λόγο, που έρχεται τόσο εύκολα η παράταση. Οι διαφορές είναι μικρές, οπότε τα παιχνίδια από ένα σημείο και μετά, πηγαίνουν στο όριο. Έτσι και ο αγώνας μπει στο τέλος του, στην ισοπαλία, είναι τόσο μεγάλο το διακύβευμα, που οι ομάδες δεν παίρνουν ρίσκο. Όταν έχουμε συνθήκες, που η μία ομάδα κυνηγάει ένα τέρμα και κυριαρχεί η υποχρέωση για ρίσκο, έχει εξελιχθεί τόσο σημαντικά το επιθετικό ποδόσφαιρο, η πίεση που ασκείται γίνεται τόσο έντονή, που η ομάδα που πρέπει να αμυνθεί, είναι δύσκολο να αντέξει. Αυτό το τουρνουά, το χαρήκαμε μαζί. Περάσαμε ένα μήνα, ανταλλάξαμε σκέψεις, μοιραστήκαμε κέρδη. Ένα μισάωρο παραπάνω ποδόσφαιρο θα ήταν ιδανικό για κλείσιμο. Η ισοπαλία, δίνεται στο 3,14 από την Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS REX TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ