ΕΠΟ

Γραμμένος: "Έγγραφες δεσμεύσεις για να υπάρξει αναστολή της διακοπής"

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΟ / ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΧΟΥΜΠΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΟ / ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΧΟΥΜΠΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, τόνισε πως θα υπάρξουν έγγραφες δεσμεύσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και ο υφυπουργός θα αποφασίσει αν είναι ικανοποιητικές για αναστολή της διακοπής του πρωταθλήματος.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή μετά τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της επιτροπής παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, ο Βαγγέλης Γραμμένος τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξουν έγγραφες δεσμεύσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, θα αποφασίσει αν είναι ικανοποιητικές για αναστολή της διακοπής του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ:

"Υπήρξε συνάντηση της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ και του κ. Βασιλειάδη και αποφασίστηκε πως θα πρέπει μέχρι την μεθεπόμενη Παρασκευη το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να δεσμευτεί εγγράφως σε ένα πλαίσιο αναφορικά με τα φαινόμενα βίας εκτός και εντός γηπέδων, όπως επίσης και με την ασφάλεια των γηπέδων.

Αυτή η δέσμευση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου θα κατατεθεί στην Ομοσπονδία και εκείνη θα την μεταφέρει στον υφυπουργό αθλητισμού, ο οποίος αν κρίνει ότι είναι ικανοποιητικές οι δεσμεύσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην κατεύθυνση που προανέφερα, θα αποφασίσει αν θα ανασταλεί η απόφασή του για την διακοπή των πρωταθλημάτων".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ