ΒΕΡΟΙΑ

Γράφας: "Πήραμε έναν υπερπολύτιμο βαθμό"

Γράφας: "Πήραμε έναν υπερπολύτιμο βαθμό"

Ο Θωμάς Γράφας τόνισε ότι το παιχνίδι είχε δύο διαφορετικές εικόνες και στάθηκε στη σημασία που έχει για τη Βέροια ο πόντος που κατέκτησε απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Για τον προπονητή της Βέροιας, Θώμα Γράφα, η επίτευξη της ισοπαλίας από τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ σημαντική και το εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου, απονέμοντας παράλληλα τα εύσημα στους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θωμά Γράφα:

Για την ισοπαλία και τον τρόπο που επιτεύχθηκε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς με έναν ποιοτικό αντίπαλο. Το παιχνίδι είχε δυο πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι εμείς. Πήραμε έναν υπερπολύτιμο βαθμό ο οποίος έχει μεγάλη σημασία και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Όταν παίρνεις βαθμούς από τόσο μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, έχει μεγάλη σημασία. Δεν είναι εύκολο να είσαι πίσω στο σκορ και να γίνεσαι κυρίαρχος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είχαν σθένος και δικαιώθηκαν. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς, μας περιμένει δύσκολη συνέχεια".

Για το που οφείλεται η κακή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου: "Μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο αυτό. Δεν ήταν η χειρότερη εμφάνιση της ομάδας, με τον Ολυμπιακό ήταν η χειρότερη της Βέροιας. Η εικόνα αυτή οφείλεται και στην ποιότητα του αντιπάλου. Ποιότητα όμως έχουμε και εμείς και το δείξαμε στο δεύτερο μέρος".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ