ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γούτας: Κοντά στη Γκέζτεπε

Ο Γούτας με τη φανέλα του Ατρόμητου
Ο Γούτας με τη φανέλα του Ατρόμητου EUROKINISSI SPORTS

Η συνεργασία του με την ΑΕΚ δεν κατέστη τελικά δυνατή, ωστόσο ο Δημήτρης Γούτας σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 είναι κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του όντας σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Γκέζτεπε.

Στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Γούτας δεν έμελλε τελικά να αγωνιστεί παρά την προ μηνών συμφωνία του με την Ενωση. "Όντας" πλέον ελεύθερος να βρει νέα ομάδα, φαίνεται πως επιλέγει τον δοκιμασμένο για αρκετούς Ελληνες δρόμο του περάσματος στην άλλη πλευρά του Αιγαίου.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του SPORT24 ο 27χρονος στόπερ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γκέζτεπε, η προσφορά της οποίας αφορά διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τις 220 χιλιάδες ευρώ.

Ο σύλλογος της Σμύρνης έτσι κι αλλιώς βλέπει τα τελευταία χρόνια ποδοσφαιριστές από το ελληνικό πρωτάθλημα – έχουν αγωνιστεί με τους «πορτοκαλί» οι Ναπολεόνι, Μέγιερι, Εσίτι, ενώ πρόσφατες είναι και οι συζητήσεις που έγιναν με τον Παναθηναϊκό για τον Αργύρη Καμπετσή -, η προσθήκη στόπερ ήταν μεταξύ των βασικών προτεραιοτήτων του και έτσι και έφτασε στον Γούτα, ο οποίος ετοιμάζεται για την τρίτη του θητεία εκτός Ελλάδας (τη διετία 2016-18 αγωνίστηκε στο Βέλγιο και την επόμενη σεζόν στην Πολωνία).

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ