PREMIER LEAGUE

Γουότφορντ: Αποχωρεί άμεσα ο Χολέμπας

José Holebas of Watford gestures during the English Premier League soccer match between Watford and West Ham at Vicarage Road Stadium in Watford in Watford, Saturday, Aug. 24, 2019.(AP Photo/Alberto Pezzali)
José Holebas of Watford gestures during the English Premier League soccer match between Watford and West Ham at Vicarage Road Stadium in Watford in Watford, Saturday, Aug. 24, 2019.(AP Photo/Alberto Pezzali) AP PHOTO/ALBERTO PEZZALI

Ο προπονητής της Γουότφορντ Χάιντεντ Μούλινς, δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ότι η ομάδα έδωσε άδεια στον Χοσέ Χολέμπας να αποχωρήσει πρόωρα.

Ο προσωρινός προπονητής της Γουότφορντ, Χάιντεντ Μούλινς, επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Χοσέ Χολέμπας από τις "Σφήκες". Το συμβόλαιο του 36χρονου αριστερού μπακ, έληγε αυτό το καλοκαίρι, είχε διάρκεια μέχρι τις 31 Ιουλίου, ωστόσο του δώθηκε άδεια να αποχωρήσει νωρίτερα, με τον Χολέμπας να ταξιδεύει για την Γερμανία.

Συγκεκριμένα ο Μουλίνς δήλωσε: "Έχει δοθεί άδεια στον Χοσέ να φύγει, πιστεύω ότι το συμβόλαιό του έφτανε στο τέλος. Αν η ομάδα και ο Χοσέ έχουν κάνει αυτή την απόφαση και θέλουν να χωρίσουν οι δρόμοι τους, τότε εγώ είμαι καλά με αυτό".

Ο Έλληνας διεθνής αγωνίστηκε στην Γουότφορντ για πέντε χρόνια, φορώντας την φανέλα των "Hornets" 124 φορές, με απολογισμό 6 γκολ. Πέρυσι τον Ιούλιο, ο Χοσέ Χολέμπας δήλωσε ότι θα πάει στην Γερμανία, όταν τελειώσει η σεζόν, αλλά δεν θα παίζει ποδόσφαιρο πλεόν.

Συγκεκριμένα είχε πει: "Είμαι βέβαιος ότι επιστρέφω στην Γερμανία, αλλά σίγουρα όχι για ποδόσφαιρο. Είμαι εντελώς έξω από το ποδόσφαιρο μετά από αυτό. Θα παρακολουθώ τα παιχνίδια του ανιψιού μου, ο οποίος παίζει για την ομάδα νέων Kickers Offenbach, αυτό είναι αρκετό για μένα".

Photo Credits: AP Photo/Alberto Pezzali

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ