PREMIER LEAGUE

Γουλβς - Τότεναμ 0-1: Ο Κέιν μπήκε ως αλλαγή και αποθεώθηκε απ' τους φίλους των σπιρουνιών

Ο Χάρι Κέιν στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Λέστερ τον Μάιο του 2021.
Ο Χάρι Κέιν στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Λέστερ © 2021 MIKE EGERTON/ASSOCIATED PRESS

Ο Χάρι Κέιν πέρασε ως αλλαγή στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης της Τότεναμ κόντρα στη Γουλβς στη θέση του Σον, με τον Άγγλο στράικερ να αποθεώνεται απ' τους φίλους των σπιρουνιών στο Μολινό.

Η Τότεναμ επικράτησε 1-0 της Γουλβς στη δεύτερη αγωνιστική της Premier League. Τα σπιρούνια έκαναν το δύο στα δύο χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντέλε Άλι στο 10ο λεπτό, ένα πέναλτι που κέρδισε απ' τον πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα. Ως εκ τούτου ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο "πλήγωσε" την πρώην ομάδα του.

Στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης πέρασε ως αλλαγή ο Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος στράικερ αντικατέστησε τον Σον και αποθεώθηκε απ' τους φίλους των σπιρουνιών που βρίσκονταν στο Μολινό. Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή του Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ τη φετινή σεζόν, με το σίριαλ για την αποχώρησή του ή μη απ' το Λονδίνο να συνεχίζεται.

Ο Χάρι Κέιν είχε εκφράσει την επιθυμία του να φύγει απ' την Τότεναμ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι τον έχει ακόμη στο στόχαστρό της, με τις διοικήσεις των δύο ομάδων να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Πάντως, οι οπαδοί των σπιρουνιών έστειλαν μήνυμα στον Κέιν πως θέλουν να παραμείνει στην ομάδα τους.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στην Premier League:

Τα στιγμιότυπα των αναμετρήσεων της 2ης αγωνιστικής

Λίβερπουλ - Μπέρνλι 2-0

Άστον Βίλα - Νιούκαστλ 2-0

Λιντς - Έβερτον 2-2

Κρίσταλ Πάλας - Μπρέντφορντ 0-0

Μπράιτον - Γουότφορντ 2-0

Η βαθμολογία της Premier League:

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Premier League

TAGS PREMIER LEAGUE ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ