ΓΟΥΛΒΣ

Γουλβς: Τέλος ο Νούνο, φαβορί να τον διαδεχτεί ο Λάγκε

Wolverhampton Wanderers' head coach Nuno Espirito Santo, center, greets Wolverhampton Wanderers' Joao Moutinho at the end of the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Brighton & Hove Albion at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Sunday, May 9, 2021. (AP Photo/Rui Vieira, Pool)
Wolverhampton Wanderers' head coach Nuno Espirito Santo, center, greets Wolverhampton Wanderers' Joao Moutinho at the end of the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Brighton & Hove Albion at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Sunday, May 9, 2021. (AP Photo/Rui Vieira, Pool) @ 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Το κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι το τελευταίο του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στον πάγκο της Γουλβς, με τους λύκους να ανακοινώνουν πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους στο φινάλε της σεζόν.

Τέλος εποχής για τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο στην Γουλβς, με τον αγγλικό σύλλογο να γνωστοποιεί το απόγευμα της Παρασκευής (21/5) πως ο Πορτογάλος τεχνικός συμφώνησε κοινή συναινέσει με τη διοίκηση να αποχωρήσει, με το ματς της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής της Premier League (23/5, 18:00) απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι το αποχαιρετιστήριό του.

Στις τέσσερις σεζόν που ήταν κάτοικος "Μολινό" οδήγησε τους λύκους στην Premier League ως πρωταθλητές στην Championship και κατέκτησε δύο διαδοχικές χρονιές την 7η θέση στο πρωτάθλημα ενώ επίσης την οδήγησε για πρώτη φορά σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης (Europa League) μετά από σχεδόν 50 χρόνια.

"Πετύχαμε τους στόχους μας, το κάναμε με πάθος και το κάναμε ενωμένοι. Θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τους οπαδούς που έπαιξαν τόσο σημαντικό ρόλο στο να ανεβάσουμε επίπεδο τηνη Γουλβς και τους ανθρώπους της πόλης που μας αγκάλιασαν και μας έκαναν να αισθανούμε σαν στο σπίτι μας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κάθε παίκτη με τον οποίο συνεργάστηκα από την ημέρα που αρχίσαμε, για την πίστη τους, την αφοσίωσή τους, τη σκληρή δουλειά και το ταλέντο του κατέθεσαν. Εκείνοι είναι που έκαναν αυτό το εκπληκτικό ταξίδι να μοιάζει πιθανό για μας.

Η Κυριακή θα είναι μία πολύ συγκινητική ημέρα αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που οι οπαδοί θα επιστρέψουν στο Μολινό και θα μπορέσουμε να μοιραστούμε μία τελευταία ξεχωριστή στιγμή μαζί, ως ένα σύνολο", τόνισε με δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός, που θα αποχωρήσει από την Γουλβς όντας ο πέμπτος μακροβιότερος τεχνικός της μετά από τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του στον πάγκο της αγγλικής ομάδας, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Γουλβς ήρθε σε επικοινωνία με τον πρώην τεχνικό της Μπενφίκα, Μπρούνο Λάγκε, που είναι πλέον το μεγάλο φαβορί έχοντας προσπεράσει στην κούρσα της διαδοχής τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο της Πόρτο.

Photo Credits: @ 2021 Rui Vieira/Associated Press

TAGS ΓΟΥΛΒΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ