PREMIER LEAGUE

Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι 1-5: Με καρέ τερμάτων του Ντε Μπρόινε αγγίζουν τον τίτλο οι πολίτες

Ο Ντε Μπρόινε πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε
Ο Ντε Μπρόινε πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε @ 2022 RUI VIERA / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε ένα άνετο πέρασμα στο Μολινό, καθώς νίκησε τη Γουλβς 5-1. Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε σημείωσε καρέ τερμάτων και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε τη Γουλβς στο Μολινό με 5-1 και έκανε ένα σημαντικό βήμα στη μάχη του τίτλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος έκανε καρέ τερμάτων, σημειώνοντας τα τρία πρώτα σε 24 λεπτά, ενώ ο Στέρλινγκ υπέγραψε τον θρίαμβο των πολιτών. Πλέον η Μάντσεστερ Σίτι έχει διαφορά επτά τερμάτων από τη Λίβερπουλ, είναι στο +3 και απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο Ντε Μπρόινε ξεκίνησε τη "ραψωδία" του στο 7'. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την εκπληκτική κάθετη πάσα του Μπερνάρντο Σίλβα και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι λύκοι απάντησαν τέσσερα λεπτά μετά τον Ντεντόνκερ. Ο Νέτο έστρωσε στον Άγγλο μέσο μέσα στην περιοχή και αυτός με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 16' ο Ντε Μπρόινε έβαλε και πάλι τους πολίτες σε θέση ισχύος. Ο Βέλγος έψαξε με ωραία μπαλιά τον Στέρλινγκ προς την περιοχή, ο Σα πρόλαβε τον Άγγλο μεσοεπιθετικό, ωστόσο δεν απομάκρυνε την μπάλα, με τον Ντε Μπρόινε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο πλασέ. Στο 24' ο Ντε Μπρόινε υποδέχθηκε όμορφα την πάσα του Στέρλινγκ και με ένα κεραυνό από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ντε Μπρόινε πέτυχε ένα ακόμα γκολ. Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα συνδυάστηκαν πολύ όμορφα και έφτασαν μέχρι την περιοχή. Οι "λύκοι" δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα και ο Ντε Μπρόινε με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα, αφού τη βρήκε να του στρώνεται στην περιοχή.

Τον θρίαμβο των πολιτών σφράγισε ο Στέρλινγκ στο 84'. Οι "πολίτες" έφυγαν πολύ ωραία σε μια ακόμα αντεπίθεση. Ο Κανσέλο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και η κόντρα "βόλεψε" τον Στέρλινγκ, ο οποίος προ κενής εστίας την έστειλε στα δίχτυα. Μάλιστα ο Ντε Μπρόινε είχε δοκάρι στο 90' και έφτασε κοντά στο να σημειώσει και πέμπτο γκολ.

Γουλβς: Σα, Μπόλι, Κόαντι, Ντέντονκερ, Ότο, Μουτίνιο (85' Καντλ), Νέβες, Αΐτ - Νουρί, Τσικίνιο, Νέτο (72' Τρινκάο), Χιμένες (72' Χι-Τσαν).

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Κανσέλο, Φερναντίνιο (77' Μαχρέζ), Λαπόρτ (61' Άκε), Ζιντσένκο, Ρόδρι, Γκιντογκάν, Στέρλινγκ, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Φόντεν (81' Γκρίλις).

Τα σημερινά αποτελέσματα

Λιντς - Τσέλσι 0-3

Λέστερ - Νόριτς 3-0

Γουότφορντ - Έβερτον 0-0

Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι 1-5

Η βαθμολογία της Premier League:

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΓΟΥΛΒΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ