PREMIER LEAGUE

Γουλβς - Λιντς 1-0: Προσπέραση με αυτογκόλ

Ο Αντάμα Τραορέ της Γουλβς ξεφεύγει από δύο αντιπάλους της Λιντς
Ο Αντάμα Τραορέ της Γουλβς ξεφεύγει από δύο αντιπάλους της Λιντς 2021 ALEX PANTLING/ASSOCIATED PRESS

Η Γουλβς επικράτησε 1-0 της Λιντς με απίστευτο αυτογκόλ του Μελιέρ μετά από σουτ του Τραορέ που βρήκε στο δοκάρι και εν συνεχεία στην πλάτη του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων για να καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του. (VIDEO)

Η Γουλβς υποδέχτηκε τη Λιντς και ήθελε τη νίκη για να την προσπεράσει στη βαθμολογία της Premier League. Η νίκη αυτή ήρθε μετά από ένα αυτογκόλ του Μελιέρ μετά από σουτ του Τραορέ στο 64'.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Ποντένσε ήταν εκτός αποστολή οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 12' ο Νέτο έκανε το σουτ με τον Μελιέρ να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 27' σε μια περίεργη φάση όπου το σουτ του Χάρισον από αρκετά πλάγια βρήκε το δοκάρι του Ρουί Πατρίσιο και εν συνεχεία το σουτ του Στρόικ έδιωξε ο Πορτογάλος γκολκίπερ.

Στο επόμενο λεπτό η Γουλβς βγήκε στην αντεπίθεση με τον Νέτο να δίνει στον Σεμέδο, αυτός από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το πλασέ με τον Μελιέρ να διώχνει σε κόρνερ εκ νέου.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Λιντς απείλησε πρώτη στο 62' με τον Κούπερ να παίρνει την κεφαλιά και τον Πατρίσιο να διώχνει τη μπάλα με τις γροθιές του.

Στο 64' ο Τραορέ πήρε τη μπάλα στα αριστερά, πέρασε τον αντίπαλο του, έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στη συμβολή των δύο δοκαριών και εν συνεχεία στην πλάτη του Μελιέρ που είχε εκτιναχθεί για να διώξει με τη μπάλα να πηγαίνει στο βάθος της εστίας του.

Η ομάδα του Μπιέλσα προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια αλλά στο 68' το πλασέ στο δεύτερο δοκάρι του Κούπερ έδιωξε εκ νέων ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα χάθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για Λιντς με τον Έλντερ Κόστα να πλασάρει μέσα από την περιοχή και τον Ρουί Πατρίσιο να λέει εκ νέου όχι.

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Ντεντόνκερ, Κόαντι, Σάις, Σεμέδο, Ρούμπεν Νέβες, Μουτίνιο, Κάστρο (60' Μαρσάλ, 82' Νούρι), Νέτο, Τραορέ, Γουίλιαμ (87'Φάμπιο Σίλβα).

ΛΙΝΤΣ: Μελιέρ, Άιλινγκ, Στρόικ, Κούπερ, Ντάλας, Ραφίνια, Σάκλετον (66' Ερνάντεθ), Κλιτς (81' Αλιόσκι), Χάρισον (81' Έλντερ Κόστα), Ρόμπερτς, Μπάμφορντ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

1. Μάντσεστερ Σίτι 56

2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 46

3. Λέστερ 46

4. Τσέλσι 42

5. Γουέστ Χαμ 42

6. Λίβερπουλ 40

7. Έβερτον 37

8. Άστον Βίλα 36

9. Τότεναμ 36

10. Άρσεναλ 34

11. Γουλβς 33

12. Λιντς 32

13. Σαουθάμπτον 29

14. Κρίσταλ Πάλας 29

15. Μπέρνλι 27

16. Μπράιτον 26

17. Νιούκαστλ 25

18. Φούλαμ 19

19. Γουέστ Μπρομ 13

20. Σέφιλντ 11

PHOTO CREDITS: 2021 Alex Pantling/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ