PREMIER LEAGUE

Γουλβς - Άρσεναλ 2-1: Το γύρισε με Μουτίνιο και παίζοντας με παίκτη παραπάνω

Ο Ζοάο Μουτίνιο πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στη Γουλβς μετά το 2-1 επί της Άρσεναλ
Ο Ζοάο Μουτίνιο πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στη Γουλβς μετά το 2-1 επί της Άρσεναλ 2021 CATH IVILL/ASSOCIATED PRESS

Η Γουλβς με τον Ντανιέλ Ποντένσε στη σύνθεση της αν και βρέθηκε να χάνει εκμεταλλεύτηκε την αποβολή της Άρσεναλ και γύρισε το παιχνίδι επικρατώντας τελικά με 2-1. (VIDEO)

Η Γουλβς του Ντανιέλ Ποντένσε ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ματς με την Άρσεναλ επικρατώντας με 2-1 μετά από ανατροπή στο σκορ και εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα για σχεδόν ένα ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν στο 32' το σκορ μετά από πανέμορφη ενέργεια του Πεπέ και ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νταβίντ Λουίζ έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν με εκτέλεση πέναλτι του Ρούμπεν Νέβες.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μουτίνιο με υπέροχο γκολ εκτός περιοχής έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 72' ο Λένο βγήκε εκτός περιοχής και απομάκρυνε τη μπάλα με το χέρι με αποτέλεσμα να δει την απευθείας κόκκινη και να αφήσει την ομάδα του με εννιά παίκτες.

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Σεμέδο, Κόαντι, Μπολί, Κίλμαν, Ρούμπεν Νέβες (74' Ντεντόνκερ), Ζοάο Μουτίνιο, Τραορέ, Ποντένσε (62' Βιτίνια), Νέτο, Ζοσέ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λενό, Μπεγερίν, Χόλντινγκ, Λουίζ, Σοάρες, Παρτέι (75' Ρούναρσον), Τζάκα, Σακά, Σμιθ Ρόου, Πεπέ (61' Ομπαμεγιάνκ), Λακαζέτ (46' Μάγκαλεις).

PHOTO CREDITS: 2021 Cath Ivill/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΓΟΥΛΒΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ