ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προσέγγισε τον Γουίλσιρ

Ο Γουίλσιρ δίνει μάχη για την μπάλα με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ στον αγώνα με τη Χαλ στις 22 Σεπτεμβρίου του 2020.
Ο Γουίλσιρ δίνει μάχη για την μπάλα με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ WILL OLIVER/POOL VIA AP

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τον 28χρονο πρώην μέσο της Άρσεναλ, Τζακ Γουίλσιρ, που έμεινε ελεύθερος από την Γουέστ Χαμ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη πλησιάζει με τον ΠΑΟΚ να μην αλλάζει την πολιτική που εφάρμοσε και το καλοκαίρι. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν την ομάδα τους κάνοντας κινήσεις σε συγκεκριμένες θέσεις, στις οποίες υπάρχει πρόβλημα, χωρίς να εγκαταλείπουν το στόχο που έχουν βάλει για εξορθολογισμό του μπάτζετ.

Η πρώτη προτεραιότητα φαίνεται να είναι η ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής όπου, όπως όλα δείχνουν, θα υπάρξει μεταγραφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο ΠΑΟΚ άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας και προσέγγισε τον 28χρονο Τζακ Γουίλσιρ, που στις αρχές του Οκτώβρη έμεινε ελεύθερος από την Γουέστ Χαμ. Ο πρώην διεθνής Άγγλος χαφ αποτελεί μια πολύ δύσκολη περίπτωση ωστόσο είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως αποτελεί και την ιδανική λύση για μια ομάδα που εκτός τις αγωνιστικές ικανότητες αναζητά και ισχυρές προσωπικότητες.

Με 182 συμμετοχές στην Premier League, τις περισσότερες με την φανέλα της Άρσεναλ με την οποία κατέκτησε 2 κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ, με παραστάσεις από το Champions League και 34 παιχνίδια με την εθνική Αγγλίας ο Γούλσιρ προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον σε πολλές ομάδες. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι με αφορμή κάποιες επαφές προκειμένου να προπονείται με την ομάδα Νέων της Άρσεναλ δημιούργησαν συζητήσεις ακόμη και για την επιστροφή του στους "κανονιέρηδες".

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Ο ΑΓΓΛΟΣ

Ο ίδιος πάντως σε πρόσφατες δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι στο σημείο που βρίσκεται η καριέρα του αυτό που τον ενδιαφέρει δεν είναι τόσο το οικονομικό και πως είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις. "Στη θέση στην οποία βρίσκομαι μπορώ να πάρω μια απόφαση που θα βασίζεται μόνο σε ποδοσφαιρικούς λόγους και να επιλέξω μια ομάδα στην οποία θα ταιριάξω. Θα πρέπει να δω την ομάδα, τους παίκτες, το πρωτάθλημα και τον τρόπο παιχνιδιού του προπονητή. Είχα κάποιες συζητήσεις με ομάδες, αλλά τίποτα που να μου αρέσει μέχρι τώρα.

Για να είμαι ειλικρινής δεν νομίζω ότι μπορώ να έχω προτιμήσεις. Πρέπει να είναι η σωστή ομάδα , για ποδοσφαιρικούς λόγους, είτε στην Αγγλία, είτε στην Ισπανία ή τη Λατινική Αμερική, είτε οπουδήποτε αλλού ακόμη και στην Ασία. Είμαι έτοιμος να δοκιμάσω οτιδήποτε και πιστεύω ότι στο σημείο αυτό, έχοντας αγωνιστεί σε κορυφαίες ομάδες αλλά και μικρότερες στην Αγγλία, είμαι ρεαλιστής για να ξέρω ότι οι πιθανότητες να παίξω σε κάποια από τις κορυφαίες ομάδες στην Αγγλία είναι λίγες. Έτσι ίσως θα πρέπει να κοιτάξω κάπου άλλου".

ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ;

Σίγουρα ένα μεγάλο ζητούμενο είναι το κασέ του παίκτη που μπορεί να έμεινε ελεύθερος από την Γουέστ Χαμ λύνοντας κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με τα Σφυριά στις 5 Οκτωβρίου, ωστόσο παραμένει και στην Αγγλία ένα δυνατό όνομα.

Η προοπτική να μπει ο ΠΑΟΚ στη διεκδίκηση του Γουίλσιρ προϋποθέτει να υπάρξουν συνθήκες ανάλογες με αυτές στη μεταγραφή του Άντριγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος έβαλε και αυτός ως προτεραιότητα να επαναφέρει σε ανοδική τροχιά την καριέρα του και θυσίασε το κασέ του προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα. Υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ διάρκειας δύο ετών, με πολύ χαμηλότερες αποδοχές σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε στην Μπενφίκα και ήδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις για την αναπροσαρμογή του. Μάλιστα στη Σερβία αναφέρουν ότι στις συζητήσεις αυτές έχει προκύψει και συμφωνία.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ