ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ

Γουέστ Μπρομ - Γουλβς: Σκηνές χάους με ξύλο μεταξύ των οπαδών εντός γηπέδου και προσωρινή διακοπή στο "Χόθορνς"

Γουέστ Μπρομ - Γουλβς: Σκηνές χάους με ξύλο μεταξύ των οπαδών εντός γηπέδου και προσωρινή διακοπή στο "Χόθορνς"
PRINT SCREEN

Ο αγώνας μεταξύ της Γουέστ Μπρομ και της Γουλβς, για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, διακόπηκε στο 78ο λεπτό μετά από το 2-0 των φιλοξενούμενων από τον Κούνια, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να παίρνουν μέρος σε άγριες συμπλοκές εντός γηπέδου.

Το ντέρμπι των Midlands μεταξύ της Γουέστ Μπρομ και της Γουλβς, στο πλαίσιο του 4ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας, μετατράπηκε στο απόλυτο φιάσκο. Αυτό έγινε στο 78ο λεπτό, με τον Κούνια να γράφει το 2-0 για τους λύκους κα να ακολουθούν σκηνές ντροπής με αρνητικούς πρωταγωνιστές, οπαδούς και των δύο ομάδων.

Φίλοι των φιλοξενουμένων εισέβαλαν στο χορτάρι για να πανηγυρίσουν, μερίδα οπαδών των γηπεδούχων αντέδρασε σε αυτή την κίνηση μπουκάροντας και εκείνοι στον αγωνιστικό χώρο, και το αποτέλεσμα ήταν να επεκταθούν οι συμπλοκές, με αστυνομικούς να μπαίνουν στη μέση για να τους χωρίσουν αλλά να μην αποφεύγονται οι τραυματισμοί οπαδών.

Μάλιστα, δεν ήρθαν απλά σε επαφή οι οπαδοί των δύο ομάδων αλλά υπήρχε και ρίψη φωτοβολίδων, με ένα ball boy να χτυπάει από μία τέτοια ρίψη και να δέχεται τις πρώτες βοήθειες.

Όλα αυτά οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης, με τον διαιτητή να περιμένει να ηρεμήσουν τα πνεύματα και μετά από περίπου μισή ώρα το ματς να επαναρχίζει για τα τελευταία του λεπτά, με τις σκηνές βίας να έχουν πάντως αμαυρώσει την αναμέτρηση.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ