CONFERENCE LEAGUE

Γουέστ Χαμ: Το πάρτι στα αποδυτήρια για την πρόκριση στον τελικό και η πωρωτική ομιλία του Μόγες

Γουέστ Χαμ: Το πάρτι στα αποδυτήρια για την πρόκριση στον τελικό και η πωρωτική ομιλία του Μόγες
PRINT SCREEN

Η Γουέστ Χαμ ζευγάρωσε τις νίκες της στα ημιτελικά του Conference League απέναντι στην Άλκμααρ και οι παίκτες της έστησαν ένα τρελό πάρτι στα αποδυτήρια, με τον Ντέιβιντ Μόγες να δίνει το σύνθημα για τους πανηγυρισμούς με εμψυχωτική ομιλία του.

Στην Premier League χρειάστηκε να μοχθήσει για να καταφέρει να ηρεμήσει από το άγχος της παραμονής όμως στην Ευρώπη η Γουέστ Χαμ τα πήγε εξαιρετικά και μετά από την αρκετά καλή παρουσία της στο Conference League πέρυσι, τη φετινή σεζόν έκανε ένα βήμα παραπέρα, φτάνοντας στον τελικό του Europa League.

Αυτό το πέτυχε πανηγυρίζοντας δύο νίκες απέναντι στην Άλκμααρ, εντός (2-1) και εκτός έδρας (1-0), με την επιστροφή των σφυριών σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από 47 χρόνια να προκαλεί ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμού στα αποδυτήρια.

"Έχετε κάνει απίστευτη δουλειά, όχι μόνο σήμερα αλλά και στη διάρκεια όλης της διοργάνωσης. Είναι ένα γ@@@@@@@ τρομερό επίτευγμα από όλους σας.

Γι' αυτό, συγχαρητήρια", είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο έμπειρος τεχνικός, για να ακολουθήσει ένα ξέσπασμα από τους ποδοσφαιριστές που έκαναν σαν μικρά παιδιά για την ιστορική πρόκριση.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ