ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Γουέστ Χαμ: Συμφώνησε με τον Άγιαξ για την αγορά του Κούντους

Γουέστ Χαμ: Συμφώνησε με τον Άγιαξ για την αγορά του Κούντους
@2022 LEE JIN-MAN/AP IMAGES

Μία ανάσα από την πραγματοποίηση μίας σπουδαίας μεταγραφής είναι η Γουέστ Χαμ, με το αγγλικό Sky Sports να αποκαλύπτει πως οι Λονδρέζοι έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση του Άγιαξ για την απόκτηση του Μοχάμεντ Κούντους έναντι 44 εκατ. ευρώ.

Η Γουέστ Χαμ παρουσίασε πριν λίγα 24ωρα τον Ντίνο Μαυροπάνο ευελπιστώντας πως θα τη βοηθήσει σημαντικό στην άμυνα και τώρα είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μία σημαντική προσθήκη για την ενίσχυση της γραμής κρούσης.

Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Κούντους, με το αγγλικό Sky Sports να αποκαλύπτει την Παρασκευή (25/8) πως η κάτοχος του Conference League έδωσε τα χέρια με τον Άγιαξ και θα εντάξει στο δυναμικό της τον 23χρονο Γκανέζο μεσοεπιθετικό έναντι του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 44 εκατομμυρίων ευρώ (συμπεριλαμβανομένων και μπόνους).

Το ίδιο μέσο υποστηρίζει πως ο τεχνικός διευθυντής των σφυριών, Τιμ Στέιντεν, βρίσκεται στην Βουλγαρία μαζί με τον παίκτη και αμφότεροι αναμένονται να πετάξουν το Σάββατο στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο παίκτης.

Αν όλα πάνε κατ'ευχήν ο Κούντους θα βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με οψιόν επέκτασης για ακόμη έναν χρόνο, με την Γουέστ Χαμ να δικαιώνεται για την επιμονή της για τον παίκτη αν αναλογιστεί κάποιος ότι είχαν προηγηθεί δύο αρνητικές απαντήσεις των Ολλανδών σε προηγούμενες προτάσεις της ομάδας του Μόγες.

Υπενθυμίζεται πως ο Κούντους έχει αρχίσει δυναμικά τη φετινή σεζόν, σκοράροντας στην πρεμιέρα της Eredivisie και δίνοντας ασίστ στην δεύτερη αγωνιστική, ενώ πέτυχε χατ-τρικ στον αγώνα με την Λουντογκόρετς για τα playoffs του Europa League το βράδυ της Πέμπτης.

TAGS ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΙΑΞ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ