PREMIER LEAGUE

Γουέστ Χαμ - Νόριτς 2-0: Ο Μπόουεν την επανέφερε στην τετράδα

Οι παίκτες της Γουέστ Χαμ πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Νόριτς
Οι παίκτες της Γουέστ Χαμ πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Νόριτς © 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Ο Τζάρεντ Μπόουεν σημείωσε δύο γκολ και η Γουέστ Χαμ νίκησε άνετα τη Νόριτς με 2-0 σε εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής στην Premier League. Μπήκε αλλαγή στο 72' ο Χρήστος Τζόλης, έμεινε στον πάγκο ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Γουέστ Χαμ και Νόριτς προέρχονταν από προκρίσεις στο FA Cup, σε αγώνες όπου ήταν φαβορί. Το μεταξύ τους παιχνίδι είχε ένα τέτοιο και αυτό ήταν οι Λονδρέζοι, που επιβλήθηκαν με 2-0 για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Premier League.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Τζάρεντ Μπόουεν, ο οποίος σκόραρε στο τέλος των δύο ημιχρόνων, ενώ είχε και γκολ που ακυρώθηκε. Η άμυνα των ουραγών δεν κατάφερε να βρει αντίδοτο για τον 25χρονο επιθετικό των "σφυριών".

Ο Ντιν Σμιθ κράτησε τους Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστο Τζόλη στον πάγκο (τους άρχισε στο παιχνίδι του κυπέλλου και τους αντικατέστησε στο ημίχρονο), δίνοντας ευκαιρία στον νεαρό επιθετικό στο 72' κι ενώ το σκορ ήταν 1-0.

Η βαθμολογία

TAGS PREMIER LEAGUE THE PREMIER GREEKS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΝΟΡΙΤΣ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ