PREMIER LEAGUE

Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3: Κόκκινοι διάβολοι της ανατροπής

Ο Πολ Πογκμπά πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Πολ Πογκμπά πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ JULIAN FINNEY/POOL VIA AP

Η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε με 1-0, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μαέστρο τον Μπρούνο Φερνάντες που μπήκε στο ημίχρονο έφτασε στην ανατροπή με 3-1. (VIDEOS)

Για μία ακόμα φορά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να φτάσει σε ένα τρίποντο μετά από ανατροπή. Η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε με 1-0, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μαέστρο τον Μπρούνο Φερνάντες που μπήκε στο ημίχρονο έφτασε στην ανατροπή με 3-1.

Το πρώτο μισάωρο ο αγώνας δεν προσέφερε καμία απολύτως συγκίνηση στους θεατές. Μετά το 30' η Γουέστ Χαμ άρχισε να ανεβάζει στροφές και τελικά έφτασε στο γκολ στο 38'. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ράις πήρε την πρώτη κεφαλιά και από κοντά ο Σούτσεκ έκανε το 1-0.

Στο 40' οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το 2-0. Ο Φορνάλς έβγαλε τετ α τετ τον Αλέ με τον Χέντερσον, πέρασε τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την ώρα που πήγε να πλασάρει γλίστρησε και έχασε μία μοναδική ευκαιρία! Έτσι, το 1-0 παρέμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βλέποντας την εικόνα της ομάδας του αποφάσισε να αφήσει την ξεκούραση των Φερνάντες και Ράσφορντ να πάει περίπατο. Έτσι τους έριξε και τους δύο στο ημίχρονο για να δει την κατάσταση να αλλάζει δραματικά.

Με τον Πορτογάλο να στρώνει το παιχνίδι της ομάδας του και τον Ράσφορντ να γίνεται μόνιμη απειλή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειχνε να ανεβάζει στροφές. Στο 65' ο Χέντερσον με απομάκρυνση βρήκε τον Μπρούνο Φερνάντες, εκείνος έστρωσε στον Γάλλο ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Φαμπιάνσκι.

Πριν προλάβουν οι γηπεδούχοι να συνέλθουν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στην ανατροπή. Στο 68' ο Τέλες έκανε τη σέντρα, ο Γκρίνγουντ κατέβασε την μπάλα και σούταρε με τη μία κάνοντας το 1-2!

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ράσφορντ. Αφού στο πρώτο του τετ α τετ είχε δοκάρι, στο δεύτερο στο 78' πλάσαρε σωστά τον Φαμπιάνσκι για να κάνει το τελικό 1-3.

Στη συνέχεια του ματς η Γουέστ Χαμ προσπάθησε να πετύχει το τέρμα που θα την έβαζε ξανά στο ματς αλλά δεν τα κατάφερε.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Μπαλμπουενά, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Κουφάλ (85' Τζόνσον), Ράις, Σούτσεκ, Μαζουακού, Μπόουεν (76' Μπενραχμά), Φορνάλς (76' Λαντσίνι), Αλέ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Χέντερσον, Γουάν Μπιζάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Τέλες, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Γκρίνγουντ, Φεν ντε Μπεκ (46' Φερνάντες), Μαρσιάλ (62' Μάτα), Καβάνι (46' Ράσφορντ)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου

Μπέρνλι - Έβερτον 1-1 (3' Μπρέιντι / 45+3' Κάλβερτ-Λιούιν)

Μάντσεστερ Σίτι - Φούλαμ 2-0 (5' Στέρλινγκ, 26' πεν Ντε Μπράινε)

Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3 (38' Σούτσεκ / 65' Πογκμπά, 68' Γκρίνγουντ, 78' Ράσφορντ)

(22:00) Τσέλσι - Λιντς

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου

(14:00) Γουέστ Μπρομ - Κρίσταλ Πάλας

(16:15) Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Λέστερ

(18:30) Τότεναμ - Άρσεναλ

(21:15) Λίβερπουλ - Γουλβς

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου

(22:00) Μπράιτον - Σαουθάμπτον

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.


TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ