ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γουάντα Νάρα: Ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στην κάμερα, μιλώντας για τη μάχη με τη λευχαιμία

Η Γουάντα Νάρα ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στην κάμερα, μιλώντας για την λευχαιμία
Η Γουάντα Νάρα ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στην κάμερα, μιλώντας για την λευχαιμία PRINT SCREEN

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Γαλατασαράι, Μάουρο Ικάρντι, τοποθετήθηκε δημόσια για την σοβαρή ασθένεια που πάσχει και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα.

Έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Χόρχε Λανάτα, αποκάλυψε πως η Γουάντα Νάρα πάσχει από λευχαιμία.

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, Μάουρο Ικάρντι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, μετά από έντονους πόνους στο στομάχι της. Οι γιατροί αποφάσισαν ότι το καλύτερο ήταν να κάνει εισαγωγή, ώστε να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι είναι πολύ υψηλά τα λευκά αιμοσφαίρια.

Σε τωρινή της τοποθέτηση δήλωσε: "Άνοιγα την τηλεόραση στο νοσοκομείο και έβλεπα το "Η Wanda είναι άρρωστη" και έκλαιγα χωρίς να ξέρω τι πραγματικά είχα".

Η παρουσιάστρια επισκέπτεται ένα εξειδικευμένο κέντρο στην πατρίδα της, προκειμένου να καταπολεμήσει την ασθένειά της, στην οποία δεν αναφέρεται με την ονομασία της.

Δήλωσε μεταξύ άλλων πως πριν υπογράψει με το "Dancing with the stars" πήρε την άδεια από τους γιατρούς της, ενώ όταν αναφέρθηκε στα παιδιά της ξέσπασε σε κλάματα: "Τα μικρότερα παιδιά στην αρχή δεν καταλάβαιναν τι συνέβαινε στη μητέρα τους. Νιώθουν ότι όλα είναι καλά", ενώ κατέληξε λέγοντας πως χορεύει για να δείξει ότι είναι καλά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ