Γουέστ Χαμ: Οι οπαδοί των σφυριών διαμαρτυρήθηκαν κατά της διοίκησης με πανό σε αεροπλάνο

Οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ συνέχισαν να διαμαρτύρονται κατά της διοίκησης της ομάδας και αυτή τη φορά πήραν τους αιθέρες, αφού τοποθέτησαν πανό σε αεροπλάνο ζητώντας την αποπομπή των Σάλιβαν και Μπρέιντι.
Οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ διοργάνωσαν διαμαρτυρία μέσω αεροπλάνου κατά των ιδιοκτητών της ομάδας τους κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα του FA Cup με την Μπέρτον.
Ο αγώνας, που μεταδόθηκε ζωντανά από το TNT Sports, κάτι που έχει σημασία αφού στην Αγγλία δεν μεταδίδονται τηλεοπτικά όλα τα παιχνίδια, χρησιμοποιήθηκε ως ευκαιρία για τους οπαδούς των σφυριών να εκφράσουν τα παράπονά τους, καθώς ο σύλλογος βρίσκεται σε μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Λίγο πριν τον αγώνα, ένα αεροπλάνο με ένα πανό που έγραφε “Sullivan & Brady out – no more BS!” (Σάλιβαν & Μπρέιντι έξω – τέρμα τα ψέματα!) εμφανίστηκε πάνω από το Pirelli Stadium.
Δείτε το VIDEO:
Και οι οπαδοί μέσα στο γήπεδο έκαναν τη δική τους διαμαρτυρία, κρατώντας κόκκινες κάρτες με τη φράση “No more BS” (Όχι άλλα ψέματα) γραμμένη πάνω τους.