GOLDEN 21

Golden 21, το δωρεάν παιχνίδι που μας έκανε να λατρέψουμε περισσότερο το ποδόσφαιρο

Ο Ροντρίγκο της Ρεάλ Μαδρίτης πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Τσέλσι στο Champions League
Ο Ροντρίγκο της Ρεάλ Μαδρίτης πανηγυρίζει γκολ © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Το Golden 21 του Pamestoixima.gr ολοκληρώθηκε, μοίρασε συγκινήσεις, μας έκανε να λατρέψουμε περισσότερο το ποδόσφαιρο και σε διάστημα δέκα εβδομάδων μοίρασε 231.000 ευρώ! Όλα αυτά δωρεάν.

Ύστερα από δέκα εβδομάδες το free game του Pamestoixima.gr, Golden 21 έλαβε τέλος. Ένα χρονικό διάστημα που μας έκανε να λατρέψουμε λίγο παραπάνω το ποδόσφαιρο, μας καθήλωσε και ώθησε τους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικούς αγώνες, καθώς υπήρχε ένα επιπλέον κίνητρο για τους πιστούς ακόλουθους της στρογγυλής Θεάς.

Το Golden 21 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και ξεχώρισε πολλούς λόγους. Ήταν ένα free game που διεκδικούσες χρηματικά έπαθλα χωρίς προϋπόθεση κατάθεσης. Ένα παιχνίδι που εκτός από απλό ήταν πρωτότυπο.

Τι θέλουμε να πούμε μ’ αυτό; Βλέπετε ποτέ μέχρι τώρα δεν υπήρχε κάποιο free game εκεί έξω με την ελεύθερη επιλογή αγώνων και πρωταθλημάτων. Κάτι που αποτυπώθηκε από τη μεγάλη αποδοχή που γνώρισε από το στοιχηματικό και αθλητικό κοινό.

Στο Golden 21 του Pamestoixima.gr ο παίκτης έπρεπε να επιλέξει επτά αγώνες με στόχο τα σημειωθούν ακριβώς 21 γκολ συνολικά από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Οι νικητές μοιράζονταν το εγγυημένο εβδομαδιαίο έπαθλο των 21.000 ευρώ. Για μία εβδομάδα (21/3-28/3) το Pamestoixima.gr διπλασίασε μάλιστα το εβδομαδιαίο έπαθλο σε 42.000 ευρώ.

Το free game που μας καθήλωσε

Λόγω της φύσης του παιχνιδιού και του γεγονότος πως ήταν τόσο απλό στη συμμετοχή, η αγωνία κορυφώθηκε. Υπήρχε άλλη μια δικαιολογία για να στηθούμε μπροστά τις οθόνες και να ζήσουμε πιο έντονα έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Η αγωνία "χτύπησε" κόκκινο, καθώς περίμενες να μπουν τα γκολ, μετρούσες και απλώς ήλπιζες να πετύχεις το μαγικό Νο21. Το Golden 21 έγινε talk of the town και στις παρέες, αφού προσπαθούσες να αποδείξεις συνάμα πώς ξέρεις περισσότερη μπάλα από τους φίλους σου. Συνολικά, το Pamestoixima.gr μοίρασε 231.000 ευρώ σε 17.281 νικητές.

Η αποδοχή του παιχνιδιού ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή από το κοινό. Ενδεικτικό το γεγονός πως οι συνολικοί μοναδικοί συμμετέχοντες ήταν 52.000.

Το Golden 21 δεν άφησε παραπονεμένους αυτούς που "κάηκαν" για ένα γκολ

Επειδή μπάλα είναι και γυρίζει και όλα είναι στο παιχνίδι, το Pamestoixima.gr φρόντισε κατά τη διάρκεια αυτών των δέκα εβδομάδων και για όσους… κάηκαν για ένα γκολ. Υπήρξαν οι άτυχοι των αγωνιστικών, που πέτυχαν 20 ή 22 γκολ συνολικά στις επιλογές. Δεν έμειναν πάντως παραπονεμένοι. Το Pamestoixima.gr επιπλέον μοίρασε δώρα σε 37.160 παίκτες που έχασαν το Golden 21 για ένα γκολ ακριβώς.

Κι όλα αυτά εντελώς δωρεάν, χωρίς προϋπόθεση κατάθεσης.

TAGS GOLDEN 21
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ