ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Globe Soccer Awards: Ο Ρονάλντο έδωσε το βραβείο του καλύτερου του 2020 στον Λεβαντόβσκι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το βραβείο "Καλύτερος του αιώνα" στα Globe Soccer Awards στο Ντουμπάι στις 27 Δεκεμβρίου του 2020.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το βραβείο "Καλύτερος του αιώνα" στα Globe Soccer Awards FABIO FERRARI/LAPRESSE VIA AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ζόρζε Μέντες αποφάσισαν ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αξίζει το βραβείο του καλύτερου της χρονιάς των Globe Soccer Awards, αν και ο κόσμος είχε ψηφίσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Την Κυριακή (27/1) ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή του αιώνα στα Globe Soccer Awards, τα οποία διοργανώθηκαν στο Ντουμπάι. Οι φανς του Πορτογάλου σταρ τον κατέταξαν στην κορυφή της ψηφοφορίας, μπροστά από τον Λιονέλ Μέσι.

Το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς πήγε στον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, αλλά σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Tuttosport το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Συγκεκριμένα, ο κόσμος και γι' αυτήν την κατηγορία ψήφισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος σταρ θεώρησε ότι το αποτέλεσμα δεν αντιστοιχούσε στην πραγματικότητα. Έτσι, σε συνεννόηση με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αναγνώρισαν ότι ο στράικερ της Μπάγερν Μονάχου αξίζει το βραβείο.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κέρδισε πέντε τίτλους με τους Βαυαρούς και κατάφερε μέσα στο 2020 να βρει 55 φορές τα αντίπαλα δίχτυα. Θυμίζουμε ότι ο Πολωνός επιθετικός κέρδισε και το βραβείο της FIFA πριν από λίγες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ