ΑΓΓΛΙΑ

Γκρίσμπι Τάουν - Νότιγχαμ Φόρεστ 0-3: Άνετη πρόκριση στην επόμενη φάση του League Cup

Ο Τάιγουο Αγουονίγι στην αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Γουέστ Χαμ
Ο Τάιγουο Αγουονίγι στην αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Γουέστ Χαμ 2022 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, χωρίς να πιεστεί, επικράτησε 3-0 της Γκρίσμπι Τάουν (ομάδα της League 2) και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του League Cup. Ντεμπούτο για Φρόιλερ και Κουγιατέ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ φιλοξενήθηκε από την Γκρίμσμπι Τάουν (ομάδα της League 2) για τον 2ο γύρο του League Cup. Οι Reds είχαν εύκολο έργο και επικράτησαν άνετε 3-0, με τον Στιβ Κούπερ να προχωράει σε αλλαγές και νέες μεταγραφές, όπως ο Φρόιλερ και ο Κουγιατέ, να κάνουν ντεμπούτο.

Στο 18ο λεπτό η Νότιγχαμ προηγήθηκε χάρη σε γκολ του Γιέιτς, έπειτα από ασίστ του Ντένις. Στο 35ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο τα τέρματά τους με τον Σαμ Σάριτζ, τον οποίο τροφοδότησε ο Καφού.

Η ομάδα του Κούπερ δεν σταμάτησε εκεί και στο 77ο λεπτό έκανε το 3-0, το οποίο ήταν και τελικό σκορ του παιχνιδιού. Ο Καφού έδωσε τη δεύτερή του ασίστ στον Σάριτζ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ενδεκάδα της Νότιγχαμ: Χένεσεϊ, Μπιανκνόν, Κουγιατέ (69' Χάμοντ), Σο, Μάιτεν (86' Αμπότ), Γιέιτς, Φρόιλερ, Ντόνελι, Καφού (86' Τέιλορ), Σάριτζ, Ντένις (75' Αγουονίγι).

Η έκπληξη στον 2ο γύρο έγινε από την Κρόλεϊ Τάουν (ομάδα League 2), η οποία με σκορ 2-0 απέκλεισε την Φούλαμ.

Όσον αφορά στις άλλες ομάδες της Premier League, η Άστον Βίλα επικράτησε με ανατροπή 4-1 της Μπόλτον, η Σαουθάμπτον προκρίθηκε με 3-0 επί της Κέιμπριτζ, η Μπρέντφορντ πέρασε το εμπόδιο της Κόλτσεστερ, η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 2-0 την Όξφορντ Γιουνάιτεν, η Γουλβς 2-1 την Πρέστον, η Έβερτον 1-0 τη Φλίτγουντ Τάουν, ενώ η Μπόρνμουθ χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Νόριτς. Δύσκολα πέρασε και η Λέστερ, η οποία προκρίθηκε στα πέναλτι απέναντι στην Στοκπορτ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ