ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα για Σίλβα: "Θέλω να έχω παίκτες που θέλουν να βρίσκονται στην ομάδα μου"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Μπερνάρντο Σίλβα στο Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Μπερνάρντο Σίλβα στο Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι © 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Το πρωί της Δευτέρας (20/06) ανακοινώθηκε το φιλικό που θα δοθεί μεταξύ της Μπαρτσελόνα και τις Μάντσεστερ Σίτι στις 24 Αυγούστου για φιλανθρωπικό σκοπό. Λαπόρτα και Γκουαρδιόλα συζήτησαν για το επικείμενο παιχνίδι, αστειευόμενοι για τις φήμες που θέλουν την ισπανική ομάδα να έχει στο στόχαστρο τον Μπερνάρντο Σίλβα.

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε τον φιλανθρωπικό αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο αγώνας θα γίνει προς τιμή του Χουάν Κάρλος Ούνθουε, πρώην τερματοφύλακα των Καταλανών, ο οποίος διαγνώστηκε με αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση, γνωστή και ως "νόσος του κινητικού νευρώνα" πριν από δύο χρόνια.


Στην παρουσίαση βρέθηκε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, και ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Λαπόρτα ανέφερε πως υπάρχουν φιλικοί δεσμοί με την αντίπαλη ομάδα, αλλά ο αγώνας δεν θα είναι φιλικός: "Το παιχνίδι Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι φιλικό. Κερδίσαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 0-4 και τώρα θέλουμε να νικήσουμε και τους πρωταθλητές της Premier League. Υπάρχουν φίλοι στην αντίπαλη ομάδα, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε".

Από την πλευρά του, ο Ισπανός τεχνικός άρπαξε την ευκαιρία απαντώντας σε φιλικό τόνο για να διαβεβαιώσει ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει το παιχνίδι και ότι θα πάει στο Καμπ Νου μαζί με τον Μπερνάρντο Σίλβα και ακόμη δέκα παίκτες.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στις φήμες που θέλουν τον 27χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να μετακομίζει από το Μάντσεστερ στη Βαρκελώνη για λογαριασμό των Καταλανών, σε περίπτωση που φύγει ο Ντε Γιόνγκ.

"Σήμερα πιστεύω ότι ο Μπερνάρντο Σίλβα θα συνεχίσει μαζί μας, αλλά όπως έλεγα πάντα από τότε που ήμουν στην Μπαρτσελόνα, δεν θέλω παίκτες που δεν θέλουν να είναι. Δεν ξέρω τίποτα, είμαι καλός στην τακτική."

Θυμίζουμε ότι ο Μπερνάρντο Σίλβα βρίσκεται στους "Πολίτες" από το 2017 και έχει φορέσει την φανέλα της 251 φορές, μετρώντας 48 γκολ και μοιράζοντας 51 ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ