ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Το θέμα είναι τα γκολ και σημείωσαν περισσότερα"

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 4 Μαΐου 2022
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιχείρησε να ρίξει τους τόνους από τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά Champions League με αντίπαλο τη Ρεάλ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παρουσιάστηκε συμβιβασμένος με τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι από τη Ρεάλ στα ημιτελικά του Champions League και τον τρόπο με τον οποίο επήλθε αυτός.

Ο τεχνικός των Άγγλων μίλησε έπειτα από την ήττα 1-3 και υποστήριξε ότι οι "πολίτες" ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δέχθηκαν την ανατροπή σε ένα σημείο που η Σίτι ήταν εξαιρετική.

"Για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε τον έλεγχο. Παίξαμε καλά, είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Τζακ Γκρίλις. Είναι αλήθεια ότι μας απείλησαν και στο τέλος έπαιζαν με τέσσερις επιθετικούς και τον Έντερ Μιλιτάο μπροστά. Πριν από το πρώτο γκολ δεν πιεστήκαμε από τη Ρεάλ. Το έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, όμως δεν αισθανθήκαμε αποσβολωμένοι. Όταν παίξαμε καλύτερα, έκαναν την ανατροπή".

"Έχω υποστεί κι άλλες σκληρές ήττες στο Champions League, όπως από την Τσέλσι όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα. Ήμασταν πολύ κοντά. Στο 1ο ημίχρονο ήταν δύσκολο για εμάς, αλλά στο 2ο βελτιωθήκαμε. Στο τέλος δεν είχαμε τον έλεγχο".

"Πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια των παικτών. Αυτό συμβαίνει στον αθλητισμό, το αίσθημα ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Μετά έκαναν το 2-1, σκόραραν με πέναλτι και τέλος. Μόνο που στο τέλος ήμασταν εξαιρετικοί. Το θέμα είναι τα γκολ και σημείωσαν περισσότερα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ