ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Το επόμενο μου βήμα θα είναι μία εθνική ομάδα, θέλω να ζήσω το Copa America"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νόριτς
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νόριτς © 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε πως μετά τη θητεία του στη Μάντσεστερ Σίτι θα ήθελε να ξεκουραστεί και να αναλάβει μία εθνική ομάδα, ακόμη και απ' τη Λατινική Αμερική.

Σε ένα event για την XP Investimentos, ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποκάλυψε τα μελλοντικά του πλάνα μετά το τέλος της θητείας του στη Μάντσεστερ Σίτι. Συγκεκριμένα ανέφερε πως θέλει να αναλάβει μία εθνική ομάδα και να ζήσει την εμπειρία του Copa America.

"Το επόμενο βήμα είναι μία εθνική ομάδα. Μετά από επτά χρόνια σε μία ομάδα χρειάζομαι ένα διάλειμμα. Θα πρέπει να σταματήσω για λίγο, να δω τι έχω πετύχει. Και σ' αυτή τη διαδικασία, θα ήθελα να κοουτσάρω μία εθνική απ' τη Λατινική Αμερική, ή απ' την Ευρώπη. Θέλω να παίξω στο Copa America, θέλω να ζήσω αυτή την εμπειρία" δήλωσε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την εθνική Βραζιλίας, απαντώντας πως πάντα θα έχει κάποιον Βραζιλιάνο προπονητή. Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο του Τίτε.

"Πιστεύω πως πάντα προπονητής στη Βραζιλία θα είναι Βραζιλιάνος. Δεν βλέπω κάποιον ξένο σ' αυτή την ομάδα. Αν με ρωτάτε για τη εθνική του Τίτε είναι φανταστική. Κάποιοι εξ αυτών είναι παίκτες μου, κάποιοι αντίπαλοι, αλλά είναι φανταστικοί" σχολίασε ο Γκουαρδιόλα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ