ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Ρωτήστε τα ΜΜΕ στην Μαδρίτη για το αν ο Χάλαντ είναι δυστυχισμένος στο Μάντσεστερ"

Οι Πεπ Γκουαρδιόλα και Έρλινγκ Χάλαντ μετά από ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League | 29 Οκτωβρίου 2023
Οι Πεπ Γκουαρδιόλα και Έρλινγκ Χάλαντ μετά από ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League | 29 Οκτωβρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα διέψευσε με ιδιαίτερο τρόπο τα ισπανικά σενάρια που θέλουν τον Έρλινγκ Χάλαντ να μην περνάει καλά στο Μάντσεστερ, κάνοντας λόγο για την εντυπωσιακή προσαρμογή που είχε ο Νορβηγός φορ από την πρώτη του μέρα στην Σίτι.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ επέστρεψε μεσοβδόμαδα στην δράση (κόντρα στην Μπέρνλι) μετά από έναν τραυματισμό που τον άφησε για δύο μήνες εκτός δράσης ωστόσο αυτό δεν στάθηκε ικανό να ανακόψει τη φόρα των ισπανικών ΜΜΕ, που τα τελευταία 24ωρα έχουν προχωρήσει σε μπαράζ δημοσιευμάτων που τον φέρνουν εκτός... Μάντσεστερ.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για την επιθυμία του Νορβηγού να αποχωρήσει από την Σίτι και να αναζητήσει την τύχη του σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να ερωτάται σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (02/02) για τα παραπάνω σενάρια και να περνάει στην... αντεπίθεση.

"Για αυτό που γράφεται πως δεν είναι χαρούμενος στο Μάντσεστερ, θα πρέπει να ρωτήσετε τα μίντια στην Μαδρίτη, ίσως έχουν περισσότερη ενημέρωση από αυτή που έχουμε εμείς.

Εμείς δεν έχουμε αυτή την αίσθηση. Δεν μπορούσε να παίξει για δύο μήνες επειδή ήταν τραυματίας, ίσως όμως τα μίντια από την Ισπανία, και ειδικά από την Μαδρίτη, έχουν περισσότερες πληροφορίες από εμάς", τόνισε χαρακτηριστικά ο Καταλανός και πρόσθεσε:

"Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν προσαρμόστηκε γρήγορα και πως δεν ήταν έξοχος από τη στιγμή που ήρθε. Αυτό είναι το επίπεδο που έδειξε από την πρώτη ημέρα.

Δεν μπορούμε να ελέγχουμε αυτά που λέει ο κόσμος. Όταν δεν θα είναι ευτυχισμένος, θα πάρει την απόφασή του".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ