ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Μετά τη Σίτι θα ήθελα να αναλάβω μια Εθνική ομάδα"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε ματς πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τσέλσι | 17 Φεβρουαρίου 2024
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε ματς πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τσέλσι | 17 Φεβρουαρίου 2024 @2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε δηλώσεις που παραχώρησε στο βραζιλιάνικο ESPN αποκάλυψε ποιες είναι οι σκέψεις του για το μέλλον του, όταν αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι και το καλοκαίρι του 2025, δίχως να αποκλείσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει για περισσότερα χρόνια στους πολίτες.

Ωστόσο ο Καταλανός τεχνικός μιλώντας στο βραζιλιανικό ESPN απάντησε για τις σκέψεις που κάνει για το μέλλον του όταν θα αποχωρήσει από το Έτιχαντ και δεν δίστασε να απαντήσει. Οι σκέψεις του είναι να αναλάβει μια Εθνική ομάδα, κάτι που δεν έχει κάνει ως τώρα στην καριέρα του, έχοντας ως δέλεαρ τη συμμετοχή σε Μουντιάλ ή Euro.

"Εθνική ομάδα. Θα ήθελα να προπονήσω μια εθνική ομάδα για ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ή ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θα το ήθελα αυτό. Δεν ξέρω ποιος θα με ήθελε! Για να δουλέψεις για μια εθνική ομάδα πρέπει να σε θέλουν, όπως ένας σύλλογος.

Ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι (έχοντας στόχο να κερδίσω ένα Παγκόσμιο Κύπελλο). Όταν ξεκίνησα σε αυτό το επάγγελμα, ποτέ δεν σκέφτηκα να κερδίσω έναν τίτλο πρωταθλήματος ή να κερδίσω το Champions League. Όχι. Σκέφτηκα ότι έχω δουλειά; Εντάξει.

Θα ήθελα να έχω την εμπειρία να ζήσω μέσα από ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, ένα Euro ή ένα Κόπα Αμέρικα, ή οτιδήποτε άλλο. Θα το ήθελα αυτό. Δεν ξέρω πότε θα ήταν αυτό, αν είναι σε 5, 10, 15 χρόνια από τώρα, αλλά θα ήθελα να έχω την εμπειρία του προπονητή σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο".

Να σημειωθεί ότι το όνομα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει "παίξει" για τους πάγκους των Βραζιλίας, Αγγλίας και ΗΠΑ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ