ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Λυπάμαι πολύ για την επίθεση στον Τέιλορ"

Γκουαρδιόλα: "Λυπάμαι πολύ για την επίθεση στον Τέιλορ"
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Η επίθεση που δέχτηκε ο Άντονι Τέιλορ από οπαδούς της Ρόμα κατά την αναχώρησή του από την Βουδαπέστη στηλιτεύτηκε από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να εκφράζει την υποστήριξή του προς τον Άγγλο ρέφερι.

Η Σεβίλλη πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης την κατάκτηση του έβδομου Europa League στην ιστορία της και η Ρόμα έμεινε με την πίκρα, για το γεγονός πως οδήγησε μεν τον τελικό στα πέναλτι όμως εκεί δεν μπόρεσε να πάρει ευρωπαϊκό τρόπαιο για δεύτερη στη σειρά χρονιά.

Για μερίδα οπαδών των τζαλορόσι πάντως, το φταίξιμο για την απώλεια της κούπας ανήκε στον Άντονι Τέιλορ, με κάποιους εξ αυτών να επιτίθενται στον Άγγλο διαιτητή κατά την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης και να φτάνουν μάλιστα στο σημείο να εκτοξεύσουν μέχρι και καρέκλα προς το μέρος του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όλα αυτά προκάλεσαν αλγεινή εντύπωση, με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα να ερωτάται για την επίθεση προς τον Τέιλορ και να μη διστάζει να πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ του, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του:

"Η επίθεση στον Τέιλορ; Είμαι πολύ στενοχωρημένος για τις εικόνες που είδα και για εκείνον. Ελπίζουμε να μην συμβεί ξανά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορώ να μπω", τόνισε την Παρασκευή (2/6) στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο, με τον Καταλανό να αναφέρει τα εξής για το ντέρμπι με τη συμπολίτισσα:

"Ένας τελικός είναι ξεχωριστός από μόνος του. Η Γιουνάιτεντ των τελευταίων 4-6 μηνών είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα. Είναι η Γιουνάιτεντ, είναι γνωστή η ποιότητα των παικτών της, έχουν βελτιωθεί σε σύγκριση με την αρχή της σεζόν".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ