ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Η Τσέλσι έχει τα πάντα, το ματς εναντίον τους είναι από τα πιο δύσκολα φέτος για την Σίτι"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα © 2023 DARKO VOJINOVIC / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί απέναντι στην Τσέλσι στο μεταξύ τους ματς όμως αυτό δεν εφησυχάζει τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό να εκθειάζει τους μπλε του Ποτσετίνο και να μνημονεύει τα αρκετά πρωτερήματα που έχουν ως ομάδα.

Στα χαρτιά, η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Ευρώπης και κόσμου Μάντσεστερ Σίτι έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τη νίκη απέναντι στην Τσέλσι, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 10η θέση της Premier League, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να σπεύδει πάντως να χτυπήσει καμπανάκι στους παίκτες του ενόψει του σαββατιάτικου ματς στο Έτιχαντ (17/02, 19:30, Novasports Premier League, LIVE από το SPORT24).

"Η Τσέλσι είναι εξαιρετική ομάδα, σε όλους τους τομείς. Είναι ένα από τα πιο πιο σκληρά ματς που έχουμε να δώσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Έχουν τα πάντα. Ένταση, ποιότητα και ικανότητα να μη χάνουν τη μπάλα. Είναι δύσκολο να βρεις παίκτη της Τσέλσι που να χάνει τη μπάλα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, ενώ ερωτηθείς για τον Κόουλ Πάλμερ, που το περασμένο καλοκαίρι επέλεξε να φύγει από τους πολίτες για να μετακομίσει στην Τσέλσι, είπε:

"Εάν παίζει συχνά, είμαι σίγουρος πως θα παίζει καλά. Δεν είχα ποτέ αμφιβολίες για την ποιότητά του. Με τον τρόπο που παίζει είναι σταρ. Ήθελε λεπτά, ήταν χρόνο να δείξει την τεράστια ποιότητά του".

Αναφερόμενος στο γεγονός πως υπάρχουν τρεις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο στην Premier League, ο Καταλανός είπε πως αυτό δεν επηρεάζει την ομάδα του από τη στιγμή που "θέλουμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια" ενώ επιβεβαίωσε πως είναι εκτός μάχης από τον αγώνα με τους Λονδρέζους οι Γκρίλις και Γκβάρντιολ, λόγω τραυματισμού.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ