ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Η ομάδα είναι ζωντανή, εκπληκτικό το ότι ακόμη παλεύουμε για την Premier League"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε ματς της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ρεάλ | 9 Απριλίου 2024
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε ματς της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ρεάλ | 9 Απριλίου 2024 @2024 JOSE BRETON/AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποθέωσε την ομάδα του μετά από το εντυπωσιακό 5-1 επί της Λούτον, τονίζοντας πως έφτασε ο Απρίλιος και οι πολίτες εξακολουθούν να έχουν ελπίδες για επανάληψη του εκπληκτικού τρεμπλ της περασμένης σεζόν.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά της αποτελέσματα στην προσπάθειά της να κατακτήσει τον τέταρτο σερί τίτλο της στην Premier League και έκτο τα τελευταία επτά χρόνια, αφού χρειάζεται από μία γκέλα των Άρσεναλ και Λίβερπουλ, όμως έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί με την εικόνα της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Μετά από τις τεσσάρες επί των Άστον Βίλα και Κρίσταλ Πάλας, ακολούθησε μεσοβδόμαδα το 3-3 με την Ρεάλ στην Μαδρίτη για τα προημιτελικά του Champions League και το απόγευμα του Σαββάτου (13/04) συνέτριψε με 5-1 την Λούτον, με τους πολίτες να ανεβαίνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος έστω με ματς περισσότερο και τον Πεπ Γκουαρδιόλα να αποθεώνει τους παίκτες του.

"Η ομάδα είναι ζωντανή. Είναι δύσκολο το έργο μας απέναντι στην Ρεάλ όμως με τη βοήθεια του κόσμου μας στο Έτιχαντ πάμε να το προσπαθήσουμε.

Ό,τι και αν συμβεί, θα δώσουμε τα πάντα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε ταπεινοί και συμπαγείς, θέλουμε να πάμε στα ημιτελικά του Champions League", τόνισε αρχικά ο Καταλανός στη συνέντευξη Τύπου, και πρόσθεσε:

"Μιλήσαμε με τους παίκτες για το πόσο εκπληκτικό είναι που βρισκόμαστε και πάλι στο ίδιο σημείο και εξακολουθούμε να παλεύουμε για τον τίτλο στην Premier League.

Τώρα έχουμε να διεκδικήσουμε άλλους 18 βαθμούς. Έχουμε το ματς με την Ρεάλ όπου μας δίνεται η ευκαιρία να βρεθούμε στα ημιτελικά του Champions League και το ερχόμενο Σάββατο παίζουμε με την Τσέλσι στα ημιτελικά του FA Cup όπου διεκδικούμε το εισιτήριο για τον τελικό.

Οπότε θα προσπαθήσουμε για ακόμη μία εβδομάδα να μείνουμε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Στην Premier League ξέρουμε πως αν αφήσουμε κάπου πόντους, δεν θα έχουμε ελπίδες. Η Λούτον ήταν δύσκολος αντίπαλος αλλά πετύχαμε πέντε γκολ.

Ζοριστήκαμε μέχρι να κάνουμε το 2-0. Δεν ήταν θέμα κούρασης γιατί είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος αλλά μας έλειπε κάτι στο τελείωμα των φάσεων.

Έχω δει πολλές φορές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο να είναι μία ομάδα καλύτερη και να μην νικάει στο τέλος".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ