ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα για τις αλλαγές: "Είμαι ιδιοφυΐα"

Γκουαρδιόλα για τις αλλαγές: "Είμαι ιδιοφυΐα"
@2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα χαρακτήρισε τον εαυτό του ως "ιδιοφυΐα" όταν ρωτήθηκε για τις αλλαγές στο παιχνίδι με την Τσέλσι και με αφορμή αντίστοιχη κριτική που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Έβερτον, έχοντας αρκετή διάθεση για χιούμορ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δέχθηκε κριτική μετά το παιχνίδι με την Έβερτον γιατί έκανε τις πρώτες του κινήσεις στο 81ο λεπτό, ενώ το σκορ ήταν στο 1-1 (το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Έτιχαντ) και μετά το "διπλό" στο Στάμφορντ Μπριτζ είχε διάθεση για χιούμορ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο Ισπανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι χαρακτήρισε τον εαυτό του ως "ιδιοφυΐα" για τις αλλαγές που έκανε, ενώ συνέχεια εξήγησε τον λόγο που δεν έκανε το ίδιο και στο παιχνίδι με την Έβερτον.

Για το ζήτημα με τις αλλαγές ανέφερε ο Πεπ Γκουαρδιόλα: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες η πίεσή μας ήταν σε ρηχά νερά και δεν ήμασταν καλά οργανωμένοι και στο δεύτερο μέρος με τους Μανουέλ (Ακάντζι) και Ρίκο (Λιούις) ήμασταν καλύτεροι.

Έκανα τις αλλαγές γιατί είμαι ιδιοφυία. Επειδή στο ματς με την Έβερτον ρωτήθηκαν γιατί δεν έκανα καμία αλλαγή μέχρι το 81'. Το σκέφτηκα σήμερα και είπα να κάνω μερικές. Όλοι οι προπονητές κάνουν αλλαγές για να βελτιώσουν την ομάδα τους. Μερικές φορές όταν βλέπεις μια ομάδα που χάνει αλλά παίζει καλά, τότε γιατί πρέπει να γίνει αλλαγή ενώ έχεις την αίσθηση ότι είσαι καλός.

Σήμερα μετά από 20 λεπτά συνειδητοποίησα ότι δεν μου άρεσε ό,τι έβλεπα. Έπρεπε να περιμένω; Τότε μίλησα με τον Ρόντο και τον Έντσο και είπα ότι πρέπει να αλλάξουμε, να κάνουμε κάτι, διαφορετικά θα γίνει πιο δύσκολο".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ