ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Έκλεισε ένα κεφάλαιο, θα αγοράσουμε άλλο ένα βιβλίο για να γράψουμε όμορφες ιστορίες"

Manchester City's head coach Pep Guardiola walks with his medal after the end of the Soccer Club World Cup final match between Manchester City FC and Fluminense FC at King Abdullah Sports City Stadium in Jeddah, Saudi Arabia, Friday, Dec. 22, 2023. Manchester City won 4-0. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα @ 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Φλουμινένσε στάθηκε στο ότι η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε τα πάνα επί των ημερών του σε αυτή την οκταετή πορεία.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το πρώτο Παγκοσμίο Κύπελλο Συλλόγων στην ιστορία της, καθώς επικράτησε 4-0 της Φλουμινένσε στην Τζέντα.

Ο Πεπ Γκουαρδιολα δεν έκρυψε τη χαρά του μετά το φινάλε του ματς, καθώς με αυτό τον τίτλο η δική του Σίτι κατέκτησε όλους τους τίτλους στα οκτώ χρόνια που κάθεται στον πάγκο της ομάδας. Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε ότι έκλεισε ένα σημαντικό κεφάλαιο, αλλά η ομάδα είναι έτοιμη να γράψει όμορφες ιστορίες.

"Είναι μια πολύ όμορφη μέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και θα ήθελα να πω ότι είχαμε την αίσθηση ότι θα κλείναμε αυτό το κεφάλαιο. Κερδίσαμε όλους τους τίτλους, δεν υπάρχει κάτι άλλο να κερδίσουμε. Έχω την αίσθηση ότι τελείωσε.

Τώρα έρχονται τα Χριστούγεννα. Θα αγοράσουμε άλλο ένα βιβλίο και θα αρχίσουμε να το γράφουμε πάλι όμορφες ιστορίες. Τα προηγούμενα οκτώ χρόνια τελείωσαν. Όταν κλείνω το κεφάλαιο είναι για τα οκτώ χρόνια απίστευτης δουλειάς στο παρασκήνιο", ήταν μερικά από τα λόγια του Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το φινάλε του ματς.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ