ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκοβού: “Έχω μέλλον στον ΠΑΟ, δεν τα παρατάω”

Γκοβού INTIME SPORTS

Παρότι έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο Σίντντεϊ Γκοβού τελειώνει από τον Παναθηναϊκό λόγω των συνεχόμενων παραστρατημάτων του, ο ίδιος ο Γάλλος έχει διαφορετική άποψη. "Έχω μέλλον στην ομάδα. Δεν τα παρατάω και θα παλέψω ως το τέλος", δηλώνει και προσθέτει: "Δεν είμαι αλκοολικός"!

Ο Σίντνεϊ Γκοβού δεν πήγε την Παρασκευή στο ραντεβού με τον Κώστα Αντωνίου αφήνοντας τον Έλληνα εκπρόσωπό του να πάει και να δώσει εξηγήσεις αντ’ αυτού για τα συνεχόμενα νυχτοπερπατήματά του.

Ο Γάλλος προτίμησε να απαντήσει στην κλήση που του έκανε ο δημοσιογράφος της Parisien και να δώσει τη δική του εκδοχή για την τροπή που έχουν πάρει οι σχέσεις του με τον Παναθηναϊκό. Εκδοχή που διαφέρει με αυτή που έχει διαρρεύσει. Με άλλα λόγια ο Γκοβού δεν θεωρεί πως η καριέρα του στον Παναθηναϊκό τελειώνει εδώ.

“Ένα Σάββατο βράδυ βγήκα έξω με δυο φίλους. Είχαμε μπροστά μας δύο μέρες ρεπό και στο κάτω κάτω παραβίασα το ωράριο της ομάδας μόνο κατά 3 ώρες”, είπε περιγράφοντας το επεισόδιο που έχει σταθεί η αφορμή για όσα συμβαίνουν. Και στη συνέχεια ξεσπάθωσε εναντίον όσων λένε ότι είναι αλκοολικός:

“Τέτοιου είδους σχόλια με ενοχλούν. Νομίζεις ότι πίνω αλκοόλ όταν κάθομαι σπίτι σε κάθε ευκαιρία; Όχι! Είμαι αυτός που είμαι. Υπερβολικός κάποιες φορές, αλλά πάντα προσγειωμένος. Η προσωπική ζωή μου χρησιμεύει ως δικαιολογία για να εξηγηθούν οι κακές εμφανίσεις μου. Η ομάδα έχει επενδύσει ένα σωρό χρήματα πάνω μου κι εγώ δεν τα ανταποδίδω”.

Η εξήγηση που δίνει ο Γάλλος γι’ αυτό είναι η εξής: “Είχα δημιουργήσει κακή εικόνα στη Γαλλία κι εδώ έχει… δεκαπλασιαστεί! Υπάρχουν 15 αθλητικές εφημερίδες που χρειάζονται κάτι να γράφουν ανά πάσα στιγμή. Η παραμικρή φήμη αποκτά τεράστιες διαστάσεις”.

Και μετά από όλα αυτά ο Σίντνεϊ Γκοβού δηλώνει έτοιμος να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό: “Η ομάδα μού ζήτησε εξηγήσεις, αλλά ποτέ δεν μπήκε θέμα όσον αφορά το μέλλον μου σε αυτή. Είμαι πολύ περήφανος. Ολοκλήρωσα τον κύκλο μου στη Λιόν και τώρα έχω πολύ μεγάλο κίνητρο για να πετύχω κι εδώ. Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι είμαι εργάτης. Δεν τα παρατάω, θα παλέψω ως το τέλος. Και στο κάτω κάτω το 2011 δεν μπορεί να είναι χειρότερο από το 2010”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ