ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Άλκμααρ 1-4: Ασταμάτητος Παυλίδης με γκολ και ασίστ

Ο επιθετικός της Άλκμααρ, Βαγγέλης Παυλίδης, μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ για το Conference League
Ο επιθετικός της Άλκμααρ, Βαγγέλης Παυλίδης, μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ για το Conference League © 2022 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Ο Βαγγέλης Παυλίδης συνεχίζει να εκτελεί κατά ριπάς και στη νίκη της Άλκμααρ στην έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς πέτυχε γκολ κι έβγαλε ασίστ.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης κάνει ό,τι περνάει από τα πόδια του για να καταστήσει την Άλκμααρ διεκδικήτρια του φετινού τίτλου της Eredivisie.

Ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε γκολ κι έβγαλε ασίστ στη νίκη 4-1 την έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς για τη 18η αγωνιστική, που έστειλε την ομάδα του προσωρινά στην κορυφή της Eredivisie.

Ο 24χρονος διεθνής άνοιξε το δρόμο της νίκης από κοντά στο 38' ύστερα από ακόμα μια συνεργασία του τη φετινή σεζόν με τον Γιουκινάρι Σουγκαβάρα που κατέληξε σε γκολ.

Ο δείκτης του σκορ αυξήθηκε στο 3-0 από τον Τζόρτζε Μιχάιλοβιτς και τον Ιάπωνα επιθετικό, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Γουίλουμ Γουίλουμσον. Παρ' όλα αυτά, η Άλκμααρ πρόλαβε να βγάλει κι άλλη φάση και στις καθυστερήσεις, σε επέλαση του Παυλίδη από δεξιά, έβγαλε την κατάλληλη στιγμή στον Ζίκο Μπούρμεστερ για το 4-1.

Σε άλλο παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον, Φιτέσε και Τβέντε αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με τον Χρήστο Τζόλη να μπαίνει αλλαγή για τους φιλοξενούμενους στο 78ο λεπτό.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ