ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Άγιαξ: Γκολ του Κουντούς δεν μέτρησε επειδή ο VAR δεν μπορούσε να τραβήξει γραμμές

Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Άγιαξ: Γκολ του Κουντούς δεν μέτρησε επειδή ο VAR δεν μπορούσε να τραβήξει γραμμές
TWITTER

Ο Άγιαξ φωνάζει για τη διαιτησία του αγώνα με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, αφού ένα γκολ του Μοχάμεντ Κουντούς ακυρώθηκε για οφσάιντ, επειδή ο VAR δεν είχε τα κατάλληλα τηλεοπτικά πλάνα για να τραβήξει σωστές γραμμές.

Ο Άγιαξ άφησε δύο βαθμούς στην έδρα τη Γκόου Αχέντ Ιγκλς, αφού έμεινε στο 0-0 για την 27η αγωνιστική της Eredivisie, παρότι ο Μοχάμεντ Κουντούς πέτυχε ένα γκολ που στον "Αίαντα" θεωρούν κανονικό.

Στο 33ο λεπτό, έπειτα από σέντρα από αριστερά, ο Γκανέζος επιθετικός έστειλε την μπάλαψ στα δίχτυα, όμως ο βοηθός σήκωσε σημαιάκι για οφσάιντ. Η φάση επιχειρήθηκε να ελεγχθεί μέσω VIDEO, όμως ο VAR δεν τα κατάφερε κι έτσι ίσχυσε η απόφαση του βοηθού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ολλανδικού ESPN, ο VAR ενημέρωσε ότι αδυνατούσε να τραβήξει σωστές γραμμές, επειδή τα πλάνα που είχε στη διάθεσή του δεν του επέτρεψαν να βρει την άκρη των σωμάτων των εμπλεκομένων ποδοσφαιριστών.

"Το βρίσκω ακατανόητο που δεν καταφέραμε να τραβήξουμε μια γραμμή με όλες τις τεχνικές υποδομές. Δεν το δέχομαι", δήλωσε ο Ντάβι Κλάασεν έπειτα από τον αγώνα. "Φυσικά και είναι γκολ. Δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο", υπερθεμάτισε ο αρχηγός Ντούσαν Τάντιτς.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΙΑΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ