STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Γκολάρα του Αλεξανδρόπουλου από τα 30 μέτρα σφράγισε το θρίαμβο του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πανηγυρίζει γκολ του με τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης | 11 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πανηγυρίζει γκολ του με τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης | 11 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος διεύρυνε ακόμα περισσότερο τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα στην πρεμιέρα της Super League Interwetten, γράφοντας το 4-0 με τρομερό σε δύναμη σουτ εκτός περιοχής.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός στην πρεμιέρα της Super League Interwetten και καθάρισε από νωρίς την υπόθεση νίκη απέναντι στον Απόλλωνα, με τον Μαουρίσιο να ανοίγει το δρόμο προς το τρίποντο με γκολ στο 29' και τον Καρλίτος να εκτελεί στη συνέχεια δις τους φιλοξενούμενους, βρίσκοντας το δρόμος προς τα δίχτυα στο 45' και στο 73.

Το τέρμα ωστόσο που σήκωσε στο πόδι την Λεωφόρο είχε μία ελληνική υπογραφή, με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να κάνει το 4-0 με ένα γκολ ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Ο διεθνής μέσος είδε πως είχε ελεύθερο πεδίο και δοκίμασε ένα τρομερό σε δύναμη σουτ με το δεξί εκτός περιοχής για να καρφώσει τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Βέρχουλστ και να χριστεί σκόρερ μέσα σε αποθέωση από το πράσινο κοινό.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ