ΠΟΛΩΝΙΑ

Γκολ νίκης ο Παπανικολάου, ασίστ ο Κουλούρης στην Πολωνία

Γκολ νίκης ο Παπανικολάου, ασίστ ο Κουλούρης στην Πολωνία
TWITTER

Ο Γιάννης Παπανικολάου σημείωσε το μοναδικό γκολ της Ράκοβ στη νίκη κόντρα στη Λοντζ. Ο Ευθύμης Κουλούρης έδωσε ασίστ στη νίκη της Πόγκον κόντρα στην Κορόνα.

Ο Γιάννης Παπανικολάου ήταν ξανά ο ηγέτης της Ράκοβ και σε έναν ρόλο που δεν είναι πρωταρχικός. Ο Έλληνας μέσος σημείωσε το μοναδικό γκολ στη νίκη 1-0 επί της Λοντζ για την 8η αγωνιστική της Ekstraklasa, που διατηρεί τους πρωταθλητές σε τροχιά κορυφής, έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα από τα δεξιά μόλις στο 8ο λεπτό κι αυτό το γκολ αποδείχθηκε αρκετό για την ομάδα του.

Ο Αντώνης Τσιφτσής έμεινε στον πάγκο για τους γηπεδούχους, ενώ ο Στράτος Σβάρνας παραμένει στα πιτς ως τραυματίας.

Raków Częstochowa 1-0 ŁKS Łódź - Giannis Papanikolaou 8' (Polish Ekstraklasa)
by u/4gjdtokurwa in soccer

Συνεισφορά σε νίκη είχε ακόμα ένας Έλληνας στην Πολωνία. Ο Ευθύμης Κουλούρης έβγαλε ασίστ για το τρίτο γκολ της Πόγκον στη νίκη 3-1 επί της Κορόνα.

Ο διεθνής επιθετικός ήταν βασικός μαζί με τον Λεονάρντο Κούτρη (αντικαταστάθυηκε στο 62') και στο 81' άγγιξε την μπάλα στην περιοχή, αυτή έφτασε στον Ντάνιελ Λόντσαρ που με σουτ έγραψε το τελικό σκορ.

Pogoń Szczecin [3]-1 Korona Kielce - Danijel Lončar 81' (Polish Ekstraklasa)
by u/4gjdtokurwa in soccer

Την Παρασκευή, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της νίκης της Γκόρνικ κόντρα στη Ρουχ, που τελείωσε 1-0 από το γκολ του Λούκας Ποντόλσκι.

TAGS ΠΟΛΩΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ