BUNDESLIGA

Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ 1-0: Τα "πουλάρια" πήραν σκληρή εκδίκηση από δύο πρώην

Ο Ντένις Ζακάρια της Γκλάντμπαχ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντόρτμουντ για την Bundesliga 2021-2022 στο "Μπορούσια Παρκ", Μενχεγκλάντμπαχ | Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ντένις Ζακάρια της Γκλάντμπαχ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντόρτμουντ για την Bundesliga 2021-2022 στο "Μπορούσια Παρκ", Μενχεγκλάντμπαχ | Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Η Γκλάντμπαχ παρέπαιε, όμως όταν αντιμετώπισε την ομάδα του πρώην προπονητή της, Ντόρτμουντ, έφτασε στη νίκη με 1-0 και άφησε τον Μάρκο Ρόζε να ψάχνεται και τον Μαχμούντ Νταχούντ να αποβάλλεται από το 1ο ημίχρονο.

Η Γκλάντμπαχ βρισκόταν στη ζώνη του υποβιβασμού έπειτα από 6 αγωνιστικές στην Bundesliga και η Ντόρτμουντ κυνηγάει την Μπάγερν στην κορυφή, ωστόσο όταν οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες, οι ρόλοι... άλλαξαν. Τα "πουλάρια" πήραν τη νίκη με 1-0 και πήραν πολλαπλή εκδίκηση από δύο πρώην τους.

Το κλίμα μεταξύ των φίλων της Γκλάντμπαχ και του Μάρκο Ρόζε ήταν ψυχροπολεμικό από την άνοιξη, όταν διέρρευσε ότι ο τότε τεχνικός των "πουλαριών" είχε συμφωνήσει να αναλάβει την Ντόρτμουντ. Από τότε ο Γερμανός τεχνικός άκουγε τα εξ αμάξης από τις κερκίδες και στην επιστροφή του στο "Μπορούσια Παρκ" ως αντίπαλος δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο.

Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ 1-0: Τα "πουλάρια" πήραν σκληρή εκδίκηση από δύο πρώην


Οι ύβρεις άρχισαν πριν από τη σέντρα, ενώ απλώθηκαν στο πέταλο και δύο τεράστια πανό εναντίον του. Όταν, δε, ο Ντένις Ζακάρια σημείωσε το 1-0 στο 37ο λεπτό, στήθηκε ένα μοναδικό πάρτι στις εξέδρες του γηπέδου. Η βραδιά των γηπεδούχων έγινε πιο ευχάριστη όταν τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ένας άλλος πρώην, ο Μαχμούντ Νταχούντ, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η αποστολή των Βεστφαλών ήταν αξεπέραστη, αφού έπρεπε να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ, με παίκτη λιγότερο και χωρίς τον Έρλινγκ Χάλαντ διαθέσιμο, αφού ο Νορβηγός μπομπέρ ήταν τραυματίας. Αν και ορισμένοι συνδυασμοί θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε γκολ, ο Γιαν Ζόμερ δεν νικήθηκε μέχρι τέλους και η Γκλάντμπαχ πήρε την πολυπόθητη νίκη στο παιχνίδι που είχε σημειώσει εδώ και μήνες στο καλεντάρι.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής στην Bundesliga

Τα highlights της αγωνιστικής

Λειψία - Χέρτα 6-0

Λεβερκούζεν - Μάιντς 1-0

Άιντραχτ - Κολωνία 1-1

Χόφενχαϊμ - Βόλφσμπουργκ 3-1

Ουνιόν - Αρμίνια 1-0

Η βαθμολογία στην Bundesliga


TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ