BUNDESLIGA

Γκλάντμπαχ - Μπάγερν 1-1: Ισοπαλία για τους πρωταθλητές στο ντεμπούτο του Νάγκελσμαν στον πάγκο

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Γκλάντμπαχ - Μπάγερν για την Bundesliga | 13 Αυγούστου 2021
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Γκλάντμπαχ - Μπάγερν για την Bundesliga | 13 Αυγούστου 2021 @2021 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Μπάγερν ξεκίνησε με ισοπαλία τις υποχρεώσεις της στη Bundesliga, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Γκλάντμπαχ στην έδρα των "πουλαριών". Ο Πλεά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 10ο λεπτό και ο Λεβαντόφσκι ισοφάρισε στο 43'.

Η Γκλάντμπαχ φιλοξένησε τη Μπάγερν για την πρώτη αγωνιστική της Bundesliga, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1, στο ντεμπούτο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, στον πάγκο των Βαυαρών.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν δις με τον Χέρμαν στο 4' και στο 6', ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον Μάνουελ Νόιερ σε καμία από τις δύο περιπτώσεις.

Στο 10 τα "πουλάρια" πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Αλφόνσο Ντέιβις έχασε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και ο Λαρς Στιντλ, πρόλαβε την μπάλα προ του Ουπαμεκανό, με τον Πλεά να ολοκληρώνει υποδειγματικά την προσπάθειά του.

Η Μπάγερν αντέδρασε άμεσα και ανάγκασε τον Ζόμερ να δείξει τα αντανακλαστικά του στο 14ο λεπτό, όταν προσπάθησε να τον εκτελέσει από απόσταση βολής. Την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Πολωνού φορ και στο 26ο λεπτό.

Ο Λεβαντόφσκι κατάφερε να ανοίξει για λογαριασμό για τη νέα σεζόν στο 43ο λεπτό. Ο Κίμιχ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Πολωνός με ωραίο γυριστό σουτ, νίκησε τον Ζόμερ και έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν το γκολ της νίκης, με τους Βαυαρούς να έχουν στην κατοχή τους την μπάλα και τους γηπεδούχους να ψάχνουν το γκολ μέσα από την αντεπίθεση.

Οι καλύτερες στιγμές για την Μπάγερν ήταν στο 52' και το 60' και πάλι με τον Λεβαντόφσκι πρωταγωνιστή, ο οποίος με κεφαλιά στην πρώτη περίπτωση και με σουτ στην δεύτερη δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ζόμερ.

Στο 70' ο Στιντλ από πλάγια θέση επιχείρησε να σουτάρει, δίχως όμως να τα καταφέρει, καθώς ο Νόιερ με καίρια επέμβαση, έσωσε την ομάδα του Γιουλιάν Νάγκελσμαν.

Στο 76' οι παίκτες του Χούτερ αναπτύχθηκαν πολύ όμορφα, ωστόσο ο Τουράμ δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, όντας σε πολύ πλεονεκτική θέση.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν δύο πέναλτι, ένα στο 81' και ένα στο 84', ωστόσο ο διαιτητής δεν υπέδειξε την εσχάτη των ποινών, αν και στο δεύτερο είδε στο VAR τη φάση, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Σκάλι, Κράμερ, Νόιχαους (90+1' Μπένες), Χέρμαν ( 64' Χόφμαν), Στιντλ, Βολφ (72' Μπένετς), Πλεά (64' Τουράμ)

Μπάγερν: Νόιερ, Στάνισιτς (82' Σαρ), Ουπαμεκανό, Σούλε, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ (75' Κομάν), Μίλερ (82' Τσούπο - Μοτίνγκ), Γκνάμπρι (75' Μουσιάλα), Λεβαντόφσκι

TAGS BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ