ΑΓΓΛΙΑ

Ο Γκιγκς δήλωσε αθώος σχετικά με τις κατηγορίες κακοποίησης της πρώην συντρόφου του

Ο Ράιαν Γκιγκς ως προπονητής της Εθνικής Ουαλίας
Ο Ράιαν Γκιγκς ως προπονητής της Εθνικής Ουαλίας © 2020 ANTON UZUNOV/ASSOCIATED PRESS

Ο Ράιαν Γκιγκς δεν αποδέχθηκε τις κατηγορίες που του προσάπτονται από την πρώην σύντροφό του, Κέιτ Γκρέβιλ, για καταπιεστική και χειριστική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και για επίθεση τον περασμένο Νοέμβριο.

Αθώος δήλωσε στο δικαστήριο ο Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος κατηγορείται για επίθεση εις βάρος της πρώην συντρόφου του, Κέιτ Γκρέβιλ, και της αδερφής της, Έμα, στο σπίτι του στο Σάλφορντ τον περασμένο Νοέμβριο.

Την Παρασκευή, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας, που αποπέμφθηκε από τη θέση του πριν από το Euro 2020 και μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, δήλωσε αθώος για όλες τις κατηγορίες που του προσάπτονται.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα του Μάντσεστερ, ο Γκιγκς είχε καταπιεστική και χειριστική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της σχέσης με την Γκρέβιλ, μεταξύ Αυγούστου 2017 και Νοεμβρίου 2020. Μεταξύ άλλων, φέρεται να την απειλούσε ότι θα στείλει email σε φίλους και εργοδότες της και θα φανέρωνε λεπτομέρειες για τη σεξουαλική ζωή τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η πλευρά της Γκρέβιλ ισχυρίστηκε ότι πέταξε τα πράγματά της έξω από το σπίτι του, όταν τον ρώτησε αν έχει σχέση με άλλες γυναίκες. Επιπλέον, φέρεται να την κλότσησε στην πλάτη και να την πέταξε γυμνή έξω από το δωμάτιο ξενοδοχείου τους στο Λονδίνο, όταν τον κατηγόρησε ότι φλερτάρει με άλλες γυναίκες.

Ο 47χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής αρνήθηκε τις επιθέσεις στην πρώην σύντροφό του και ότι προκάλεσε σωματική βλάβη σε εκείνη και στη μικρότερη αδερφή της στο σπίτι του τον περασμένο Νοέμβριο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα αρχίσει στις 24 Ιανουαρίου 2022.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ