ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Γκεζτέπε- Γαλατασαράι 2-3: Διπλό στο 90+9' στην επιστροφή του Ελαμπντελαουί

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί από την προπόνηση της Γαλατάσαραϊ | 6 Ιουλίου 2021
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί από την προπόνηση της Γαλατάσαραϊ | 6 Ιουλίου 2021 PRINT SCREEN GALATASARAY

Η Γαλατασαράι πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς στην επιστροφή του Ομάρ Ελαμπντελαουί στο βασικό σχήμα, επικρατώντας με 3-2, κάνοντας ανατροπή με δύο εκτελέσεις πέναλτι του Γκομίς στο 87' και το 90+9'. Τα τέσσερα από τα πέντε γκολ της αναμέτρησης μπήκαν με πέναλτι.

Η Γαλατασαράι πήρε το παιχνίδι με την Γκεζτέπε στην επιστροφή του Ομάρ Ελαμπντελαουί στο βασικό της σχήμα, επικρατώντας με 2-3, σε ένα παιχνίδι που εκτελέστηκαν συνολικά τέσσερα πέναλτι.

Ο Νορβηγός πρώην ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, παρόλο που ήταν η πρώτη του επίσημη συμμετοχή μετά το ατύχημα με το βεγγαλικό.

Τον θρίαμβο των Κων/πολιτών σφράγισε ο Μπαφετιμπί Γκομίς με δύο εκτελέσεις πέναλτι στο 87' και το 90+9', ολοκληρώνοντας την ανατροπή. Το σκορ άνοιξε ο Νέλσον στο 3', με τον Σερίφ Εντιαγέ με δύο εκτελέσεις πέναλτι (45+1' και 70') να δίνει προσωρινά το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Γαλατασαράι ανέβηκε στη 13η θέση με 32 βαθμούς, ενώ η Γκεζτέπε έχει 27 βαθμούς και ένα βαθμό περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ