ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γκέζος και Σιαλμάς στην Ακρόπολις

Γκέζος και Σιαλμάς στην Ακρόπολις
Ακρόπολις

Στη σουηδική Ακρόπολις θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Σιαλμάς, αλλά και ο Μάκης Γκέζος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνο. Ανανέωσε ο Σταυροθανασόπουλος.

Η "ελληνοποίηση" της Ακρόπολις συνεχίζεται. Ο 23χρονος Μάκης Γκέζος, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Αχαρναϊκό και Γλυφάδα, υπέγραψε στη σουηδική ομάδα για 1+1 χρόνο. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Πανιώνιος με τον οποίο τη σεζόν 2014-15 είχε 9 συμμετοχές.

Στην ίδια ομάδα θα παίξει και ο Δημήτρης Σιαλμάς. Ο 29χρονος επιθετικός έκανε προπονήσεις με τον Πανελευσινιακό, ωστόσο έδωσε τα χέρια με την Ακρόπολις. Στη Σουηδία έχει μεταβεί από την Κυριακή και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει.

Κατά το παρελθόν έπαιξε σε Εθνικό Αστέρα, Πανιώνιο, Εθνικό Πειραιώς, ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακό Βόλου, ΑΕΚ, Καζάρ Λενκοράν, Πλατανιά, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η ρουμάνικη Τσεαλαούλ Πιάτρα.

Ανανέωσε ο Σταυροθανασόπουλος

Στο μεταξύ, ο άλλος Έλληνας που παίζει στην σκανδιναβική ομάδα (μετέχει στην τρίτη κατηγορία), ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος, προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του. Και αυτός, όπως ο Γκέζος, υπέγραψε για 1+1 χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ