ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκάζια Αντωνίου, προτροπές Νιόπλια και υποσχέσεις αρχηγών

INTIME SPORTS

"Γεμάτη" ήταν η προπόνηση της Πέμπτης, αφού ο Αντωνίου απείλησε να αλλάξει γρήγορα η εικόνα των "πράσινων", ο Νιόπλιας ζήτησε νίκη με τον Εργοτέλη να αλλάξει το κλίμα και οι παίκτες με τους "Κάρα" και Ζιλμπέρτο υποσχέθηκαν πως τίποτα δεν έχει χαθεί.

Αντωνίου και Νιόπλιας ανέλαβαν δράση την επομένη της ήττας από την Κοπεγχάγη και την άσχημη εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι “πράσινοι”. “Αναλάβετε τις ευθύνες σας” τόνισε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του “τριφυλλιού” στους παίκτες ενώ ο Κοζανίτης τεχνικός τους τόνισε: “Να πάρουμε το ματς της Κυριακής”. Καραγκούνης και Ζιλμπέρτο μίλησαν στους συμπαίκτες τους.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου ήταν αυτός που βρέθηκε στην Παιανία σε ρόλο αντι-Πατέρα και με σκληρή γλώσσα μίλησε απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Πέμπτης για την θλιβερή εικόνα που είχαν μπροστά στο κοινό τους.

Αναλάβετε τις ευθύνες που έχετε απέναντι στο σύλλογο. Ο Παναθηναϊκός είναι απόλυτα εντάξει απέναντι σας, επομένως δεν νοείται εσείς να παρουσιάζετε αυτή την εικόνα.

Δεν ήταν αντίδραση αυτή που είδαμε την Τετάρτη στο ματς με την Κοπεγχάγη. Κάντε κάτι να το αλλάξετε όσο είναι καιρός ” υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Αντωνίου που είχε και τετ α τετ με αρκετά από τους παίκτες “κλειδιά” στην ομάδα αναζητώντας τα αίτια της εικόνα που δείχνουν το τελευταίο καιρό.

Ο παλαίμαχος άσος είχε συνομιλία για αρκετή ώρα και τόσο με τον Νίκο Νιόπλια όσο και τον Κάρλος Φρέιτας και αναφέρθηκαν στα αίτια της άσχημης εμφάνισης ενώ υποστήριξαν πως όλα πρέπει να αλλάξουν από το ματς της Κυριακής στην Κρήτη κόντρα στον Εργοτέλη.

Νιόπλιας: “Να πάρουμε το ματς της Κυριακής”

Αρκετά απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Νίκος Νιόπλιας στην προπόνηση της Πέμπτης, ωστόσο γνωρίζοντας πως η ψυχολογία είναι μεγάλος παράγοντας στο ποδόσφαιρο, προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό τους ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα και το ματς με τον Εργοτέλη.

Δεν πήγε τίποτα καλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά αλλά είχαμε την ατυχία να δεχθούμε δύο γρήγορα γκολ και όλα τελείωσαν στην αποβολή του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Τώρα είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε μπροστά, να πάρουμε το ματς της Κυριακής. Ακολουθεί η διακοπή και θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα γιατί ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια ” υποστήριξε ο Κοζανίτης τεχνικός.

Καραγκούνης: “Δεν θέλω να σκύβουμε το κεφάλι”

Στο σημείο αυτό, θέλησαν να κάνουν “αρχηγική” παρέμβασή οι Καραγκούνης και Ζιλμπέρτο Σίλβα θεωρώντας χρέος τους να στείλουν και αυτοί ένα μήνυμα.

Δεν θέλω να σκύβουμε το κεφάλι. Εχουμε καλή ομάδα και το πιστεύω αυτό το πράγμα. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια γιατί τίποτα δεν έχει χαθεί” τόνισε ο “τυπάρας”.

Από την πλευρά, του ο άτυχος λόγω της αποβολής του Βραζιλιάνος μέσος, αφού ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του για το αριθμητικό μειονέκτημα σε ένα χρονικό σημείο πολύ δύσκολο υποστήριξε:

Θέλω να ζητήσω συγνώμη για την αποβολή μου. Φταίω γι’ αυτό που έγινε αλλά όπως και ο Γιώργος πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να το γυρίσουμε.

Πρέπει να κερδίσουμε κάποια ματς συνεχόμενα ώστε να αποκτήσουμε και πάλι την αυτοπεποίθηση μας “.

Πρόβλημα και ο Ιωαννίδης

Αγωνιστικά, όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν στον αγώνα της Τετάρτης με την Κοπεγχάγη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ο Ιωαννίδης κατά την διάρκεια της προπόνησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Οι Πετρόπουλος, Σεϊταρίδης, Γκοβού και Καντέ προπονήθηκαν ατομικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ