ΑΕΚ

Γκατσίνοβιτς: "Μένω στην ΑΕΚ, πρέπει να κατακτήσουμε τον τίτλο"

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς
Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς INTIME

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έβαλε φρένο στα μεταγραφικά σενάρια, καθώς σε δηλώσεις του στη Γερμανία ξεκαθάρισε ότι μένει στην ΑΕΚ και ότι η προσήλωσή του είναι στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς παραχώρησε δηλώσεις σε γερμανικό μέσο που ασχολείται με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και όταν ρωτήθηκε για τις προτάσεις που δέχθηκε μεταξύ άλλων της Στουτγκάρδης, τόνισε ότι μένει στην ΑΕΚ, καθώς ο στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Παράλληλα αναφέρθηκε για το μέλλον του και για το ενδεχόμενο επιστροφής στη Φρανκφούρτη με την οικογένειά του, το οποίο είναι μια επιλογή τους, όπως φυσικά και η επιστροφή στη Σερβία.

Για το πώς είναι αυτή την περίοδο στην Αθήνα: "Ειλικρινά, είμαι καλά. Η οικογένειά μου και εγώ αισθανόμαστε πολύ, πολύ άνετα εδώ στην Αθήνα. Νιώθω υπέροχα εδώ. Απολαμβάνω να παίζω το ποδόσφαιρο και αυτό είναι πολύ σημαντικό πρόγραμμα".

Για την πρόταση της Στουτγκάρδης και αν θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ: "Μένω στην ΑΕΚ. Πρέπει να κατακτήσουμε τον τίτλο".

Για το αν είναι επιλογή να επιστρέψει στη Φρανκφούρτη: "Ναι είναι επιλογή για εμάς. Όπως είχα πει, έχουμε ακόμα ένα διαμέρισμα εκεί και απολαμβάνουμε να είμαστε στην πόλη. Αλλά φυσικά δεν είναι σίγουρο που θα αποσυρθούμε εντελώς.

Μια άλλη επιλογή είναι να επιστρέψω στη Σερβία. Εδώ στην Αθήνα είναι σούπερ. Η Φρανκφούρτη είναι μια επιλογή που αφήνουμε ανοικτή".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ