ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκατσίνοβιτς: "Έχουν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις Παναθηναϊκού και Χόφενχαϊμ"

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη
Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη INTIME

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς σε συνέντευξή του στο sportal.blic.rs, αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στην θητεία του στον Παναθηναϊκό, όσο και για την σχέση του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στο sportal.blic.rs με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. O 27χρονος Σέρβος δήλωσε πως οι πράσινοι έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την Χόφενχαϊμ, ώστε να τον κρατήσουν. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιοβάνοβιτς.

Οι δηλώσεις του Γκατσίνοβιτς:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: "Κάναμε μεγάλη επιτυχία, οκτώ χρόνια μετά πήραμε το Κύπελλο Ελλάδας. Είναι ένα εξαιρετικό κλαμπ, περιμέναμε αρκετό καιρό, οι οπαδοί δεν είχαν συνηθίσει κάτι τέτοιο. Όμως τώρα πετύχαμε ένα εξαιρετικό πράγμα".

Για τα γεγονότα: "Στον αγωνιστικό χώρο, οι τελικοί είναι τελικοί. Και οι δύο ομάδες ήθελαν το τρόπαιο και γι' αυτό το παιχνίδι ήταν τόσο ανταγωνιστικό. Στις κερκίδες; Δεν είναι καινούργιο στην Ελλάδα, τα πάντα συμβαίνουν. Πρώτα, η σέντρα καθυστέρησε εξαιτίας επεισοδίων, οι αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα. Αργότερα, ο σκόρερ μας χτυπήθηκε από πέτρα.

Τι να πω. Είναι τρελά εδώ. Υπάρχουν περισσότερες ομάδες με σκληρούς οπαδούς. Ήρθα στον Παναθηναϊκό το δεύτερο μισό της σεζόν. Τα playoffs είναι μόνο δυνατά παιχνίδια. Έχουν τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, πολλά δυνατά παιχνίδια. Τώρα άνοιξαν τις κερκίδες για τους οπαδούς και των δύο ομάδων στον τελικό, αυτό δεν γίνεται στο πρωτάθλημα. Είδατε τι έγινε. Μετά από αυτό θα αναρωτιούνται αν θα αποφασίσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω".

Για το τραύμα στο κεφάλι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: "Ο κόσμος κατάλαβε τον μεγάλο αγώνα που δώσαμε. Παλέψαμε ως ομάδα και αξίζαμε το τρόπαιο. Είχαμε πολλούς καλούς μήνες τελευταία, πήραμε πολλούς πόντους παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Όλοι είναι ευχαριστημένοι με τον τρόπο που είδαν τον Παναθηναϊκό".

Για το αν θα παραμείνει: "Η ομάδα θέλει να μείνω και οι διαπραγματεύσεις με την Χόφενχαϊμ έχουν ήδη ξεκινήσει. Ωστόσο θα επιστρέψω στη Γερμανία και να δω τι έχει να πει ο νέος προπονητής. Ο στόχος μου είναι να παίζω κάθε παιχνίδι και να είμαι βασικός".

Για τον Γιοβάνοβιτς: "Η συνεργασία μαζί του είναι υπέροχη. Εξαιτίας του Γιοβάνοβιτς, ήρθα στον Παναθηναϊκό, όταν μου εξήγησε τον ρόλο που θα είχα. Ήθελα να παίξω πολύ. Έχω εξαιρετική σχέση μαζί του, όπως και με όλο το σταφ".

Για την εθνική Σερβίας: "Ο λόγος που είμαι στην Ελλάδα είναι να παίζω συχνά, ώστε να επιστρέψω στην εθνική. Είμαι πάντα εδώ. Δεν μπορώ να επηρεάσω με λόγια, αλλά να αποδείξω στον αγωνιστικό χώρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ